Faros baba - sikerült megfordítani? (beszélgetés)
kicsit nyersen foglamazva, de nőgyógy. is ajánlotta több helyen, próba szerencse:
sex kutyapózan.
Nekem is meg fordult, bár az én párom a közelembe sem jött a terhesség alatt, én csak a lábközé zenét és a világítást próbáltam ki, mert elvileg a hang, fény felé fordulhat a baba. akár bejöhet. 1-2 próbát tuti megér:)
Sziasztok!
Az én lányom a 37. héten lett faros,és a 38. héten visszafordult(éreztem!)rá 1 napra született meg.
Az én fiam a 37. hétig a fenekén csücsült:)
Akkor döntött úgy,hogy mégis megfordul,még 1 hétig úgy maradt és utána kibújt:)
Már elmúlt 12 éves.
Ja!Én azzal vígasztaltam magam,(tudom,hogy hülyeség)hogy legalább biztosan nem lesz nagy feje a gyerekemnek:)/mondván azért nem fordult meg/
Amúgy gyönyörű csaj lett belőle,kész nő,12 éves!
Szia!Első babám faros volt,plussz lábtartásos.
Császár lett a vége,aminek én titkon örültem...
A második baby-nél nem volt semmiféle komplikáció,így spontán szülésnek indult,féltem is rendesen...A szülőágyon hittem el,amikor felkapcsolták a lámpát,hogy ezt mostmár valószínűleg meg fogom szülni spontán!És sikerült!
Na és a tanulság számomra?Ha választhatnék,a spontán szülést választanám!!!!
De ha faros a baba,akkor viszont a császárt!Annyi rosszat hallani!Fő a biztonság!
Sok sikert Neked!
feküdj könyöktartással sokat oldalra-és be fog fordulni-de nem lesz leányálom. Előre szólok.
A faros babáknál már nem kockáztat egyik doki sem-igy csaszi a vége.
Sziasztok! 31. hétben vagyok, kisfiam a 26.-on még fejfekvéses volt, most viszont medence fekvésű. Sikerült-e valamilyen trükkel, módszerrel megfordítanotok a kicsit? Várok minden sikerrel járt történetet! Ha pedig nem, császár lett a vége?
Ildike
További ajánlott fórumok:
- Sikerült megfordítanod farfekvéses babádat? Ha igen hogyan?
- Faros babák
- Normális, hogy nem érzem forrónak a palacsintát, amikor megfordítom a kezemmel?
- Van valakinek tapasztalata magzat megfordításban terhessége során?
- A kistarcsai kórházban mi a szokás, ha faros a baba? Befektetnek előbb vagy megvárják a szülés megindulását?
- Wordben hogy lehet a lapot megfordítani, hogy ne függőlegesen jelenjen meg a lap, hanem vízszintesen?