Farokcsont fájdalom lehet jele a terhességnek? (tudásbázis)
Sziasztok.. okt.28.-an jott meg de csak masfel napra es utana 4napig barnazas volt csak. kozbe a derekam es farkcsontom fajdogal es a hasam alja is, tompan gorcsolget. tesztet csinaltam de szerintem lehet korai volt még..de negativ lett..
orvoshoz hetfon tudok menni..
volt kozottetek olyan aki terhes volt mar es kozbe mégis megjott neki es hasonlo tunetei voltak?
Ma voltam nőgyógyásznál, nincs cisztám, nincs gyulladásom és nincs peteérésem sem, véleménye szerint ez a fájdalom nem nőgyógyászati eredetű. Amúgy szerencsére elmúlt már, most csak a hasam alja fáj és szúrogat.
Elmondtam a gyógyszer abbahagyást is, meg, hogy szeretnénk utódot, azt mondta, hogy majd csináljak tesztet, hátha összejött, és ha pozitív, menjek vissza.
Amúgy érdekes dolgot is mondott, amiről eddig mást hallottam, miszerint, azoknál, akiknek a gyógyszer előtt rendszertelen volt a ciklusa, a gyógyszer abbahagyását követően azonnal érdemes próbálkozni, mert még kb 3 hónapig rendben lesznek bent a dolgok, aztán visszatér a zavarodottság, és sokkal nehezebb.
:/
Pedig bizakodom....
Az a baj, hogy ilyenkor az ember már mindent tünetnek hisz...
Kb 4. 5. napja szörnyen fáj a farokcsontom, a lábaimat emelni, keresztbe rakni kész gyötrelem. Ma már jobb valamivel, inkább feljebb csúszott a fájdalom a derekam aljára.
Közben a hasam alja is fáj, mondjuk az régebb óta.
Csütörtökön tudok elmenni vele orvoshoz.
Volt valaki, akinek ilyen előjelekkel kezdődött a terhessége?
Vagy csak felfáztam?
Vagy esetleg a fogamzásgátló abbahagyása okozhatja?
További ajánlott fórumok:
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Mitől lehet a terhesség alatt izomlázszerű alhasi fájdalom?
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Erős hasi fájdalom normális a terhesség első heteiben?
- Iszonyatos derékfájdalom terhesség alatt? Mit lehet tenni ellene?
- Puffadas, kínzó bélfájdalom 11 hetes terhesség alatt mitől lehet?