Farmville (beszélgetős fórum)
Heló, a zynga oldalán farmozok a farmville2-vel,mert a facén úgy kell mindenért kuncsorogni, plussz mindenki agybajt kap a kérésektől stb a zyngán meg nyilván rengeteg FV2 játékos van ergó ők azért vannak ott :).
A kérdésem, hogyan lehet a szomszédokat hozzáadni a játékhoz? Az említett oldalon 1 csomó FV2 játékost bebarátoztam vissza igazolták csomóan, de csak 1 darab partner van a játékon belül...
(egyébként a facén is ugyan ez volt a gondom, volt azért 3-4 játékos de nem láttam őket)
szóval hogy adhatok a játékhoz szomszédot?
Hali! Az állatokat körbevettem kerítéssel. Most ezt át szeretném helyezni, de cölöpöket hagy nekem mindenfelé. :(
Hogy lehet azokat eltüntetni??? Van belőlük egy csomó. :(
Hali farmosok, ha még vagytok.
megint egyből kiteszi a falra a dolgokat a farm, nem tudtok valami beállítást?
Ez egy új farmn, pont olyan mint a hawai.
Egyébként én is csak építgetek a farmon, de feladatokat nem csinálok.
sziasztok farmosok:)
Mizu a farmon mostanában, már vagy 2 hónapja nem játszottam, most gondoltam benézek, de csak pislogok, hogy hová utazok vagymi (Jade falls)? Miez?
Sajnálom amúgy, hogy végeztem a játékkal, de nincs időm már rá egyáltalán.
Hali valaki:):)
Tudjátok mit kell csinálni azokkal az ürgékkel?
Fanevelede nincs, csak kannával lehet felnevelni őket. Én, amit a saját farmomról "nyerek" rögtön ki is dobom, mert olyan fát már nem akarok nevelni, (vagyis amelyik tetszik, abból egy ocharnyit gyüjtök)
Szóval dobd ki:)
Hali. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mit lehet kezdeni azzal az "üres" fejű állattal amit a lovak után adnak?
Van ez az építős dolog, ahol 4 szavazatot:) kell szerezni, hol jobbra, hol balra, Kutyákkal kedődött, lovakkal végződött, és a ló után adták ezt az üres fejet, Táadásul azt sem tudom, hogy ez hova tevődött be, mert a boxba nem
Húúúú.
Hát a kezdő oldalnak semmi köze az idővonalhoz, tehát ott nem az idővonal okoz gondot (de nem tudom mi, mert az egyik farmomon, agol nincs is idővonal még, nekem is van ilyen gondom)
A bonus nem tünt el, vagy átrendeződött bal oldalra a játék felsorolások alá, vagy jobb oldalra fentre.
Ezt a vonatos áthordás nem értem
halihó!
mintha nem lehetne használni már a régi fajta kisállat neveldét... tudjátok azt a sárgát, amiből fel is nőnek a bele tett kis csikók és bocikák...
ma learattam, aztán tettem volna bele a giftboxomban lévőket, de nem engedte, sőt, belenézni se tudtam már...
bosszant, mert ennek legalább volt értelme, mert tudtommal az új bocis/csikós izéből nem nő fel a kicsi, hanem újból kicsit ad...
bosszant...
Még egy kérdés. :)
Azt a zacskós halat, mihez kell felhasználni meg a piros színű fv-t? Folyamatosan küldik a szomszédok, de csak gyűlik, mert semmihez nem kell a farmjaimon.
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni:
Az elmúlt 2 napban, állandóan, ha elfogadom az ajándékokat a felugró ablakban, eltűnnek. Azaz nem jelennek meg alul a jobb sarokban ha megnyitom a dobozt. Már vagy 5 fagyim, és minimum 10 Special Delivery-m elveszett így.
Miért lehet ez?
Most már értem, s meg is találtam a vetőmagokat, el is ültettem. :)
Köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok!
Kérdésem lenne, remélem valaki tud nekem segíteni! :)
Most "készült" el az üvegházam a farmon. Addig oké, hogy megveszem bele a növényeket, azt a sárgát, és a lilát, s utána kiválasztok 3 szomszédot, akik ha "vissza igazolnak", oda kerül a fotójuk. Letelik a 3 nap, de nem tudok vele semmit csinálni, viszont a pénzem meg elveszik, amiből vettem azt a két növényt bele.
Ennek mi a lényege? Mit kellene csinálni, h learathassam?