Fáj a szex. Annyira jó lenne ha tudnám élvezni. Már annak... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Endokrinológusnál voltál már? Pajzsmirigy és hormon vérvételen?
Keress fel egy endokrinológus-nőgyógyászt, ő segíthet!
Valóban a szex pszichológia alapon is fájhat.
Mellesleg a párod tudja, hogy szenvedsz? Ha tudja, hogy neked fáj, és erre nincs tekintettel, nem keresi az okokat, akkor egy már biztos: rossz emberrel élsz nemi életet.
Eléggé tabu téma amit pedzegetsz, ráadásul kevés infót osztottál meg.
Nekem fájt a szex a szülés utáni 1 - 1,5 évben, előtte nem volt gond.
De van olyan ismerősöm akinek fáj a sex, mert 25 évig a férje kisebb méretű "pisztolyát" szokta meg.
Ráadásul én megismertem a testem egyedül is, azaz eljutok a csúcsra partner nélkül is, de van akinek ez idegen/személytelen.
Te név nélkül írhatod ide az őszintét, szóval hajrá!
Mi pedig válaszolunk névvel, ahogy gonndoljuk.
A szexben nincs helye a fájdalomnak.
Mielőbb orvoshoz mennék, ha a helyedben lennék.
Kukoricára kell térdepelned, ha megelégszel a fájdalom hiányával és ennyi elég is neked. Az orgazmusról nem álmodozol. Ezt írod. Oké! Ne is álmodozz, "csak" éld át!
Biztosan eljutsz idáig.
Javasolt útvonal: 1. diagnózis 2. terápia 3. élvezetes szex
Lehet én vagyok tudatlan, vagy értetlen, de a orgazmushoz nem feltétlen kell behatolás. Vagy egyszerűen az is fájdalmas? ☹️
Beteg vagy?
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Mit tennétek, ha a társasház alatt ahol laktok egy pékség lenne és nem lehet szellőztetni tőle annyira büdös?
- Szükségem lenne egy üveg kigyó borra vagy pálinkára hol tudnám beszerezni?
- Nem tudok angolul.Ha vennék egy operációs rendszert, és véletlenül szükségem lenne rá, én újra tudnám telepíteni a számítógépet?
- Van egy gombás kömöm. Hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen egy hétig betegszabin lennem, ha leszedetném?
- Candy GOC581B szárítógép magyar nyelvű használati útmutatóra lenne szükségem.Honnan tudnám megszerezni?