Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Van egy gombás kömöm. Hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen egy hétig betegszabin lennem, ha leszedetném? fórum
Van egy gombás kömöm. Hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen egy hétig betegszabin lennem, ha leszedetném? (tudásbázis)
Ettől én is féltem . Én olyan pediküröshöz kerültem aki rendbe tette , kiszedte a benövést , nem mondom, hogy nem volt kellemetlen de utánna nem fájt minden lépésnél. Még újra elmegyek, mert azért a benövés nem rögtön szünik meg.De a körmöm sokkal szebb , igaz én a gyógyszert is szedem.
Nekem is van ilyen köröm a lábamon, én bőrgyógyász által irt gyógyszert szedek, de pedikűrös is sokat segit rajta. Nekem is durván benőtt és fájt is kétszer kezelte nem fáj, de még kicsit benőtt.Próbálj pedit keresni -......
Nem kell rögtön a legdrasztikusabb módszerrel próbálkozni (ismerős amúgy a sebészeknek minden körömproblémára kezdve a benövéstől a "tépjük le tő-ből" a megoldás.Én a helyedben ahogy javasolták gyógypedikűröshöz mennék elsősorban.Nekem azért nem vált be ez végül,mert komoly körömbenövési problémám volt,amit a pedikűrös sem vállalt már be,ezért elmentem egy sebészhez aki lézerrel kivágta a problémás részt,azóta se benövés,se gomba.Ennek is érdemes utána nézned.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.