Fáj a lábad? Problémás a körmöd? Csevegjünk. (beszélgetős fórum)
hat szétnézek bizti található nálunk is
kérdés: nem hamisítvány-e annyiért?((
akkor ez még olcsó is mert kb 10.000 ft-ért adják a gyógyszertárban
Ez is igaz! De sajna ezekben van A vitamin:belsőségek,hús,hal...
én úgy tudom hogy gyógyszertárban lehet kapni és meg kell rendelniük!sajnos több infóm nincs:(
az egyik biofutár mindjárt 7000ért adna:///
utána néztem, 4000 körül van az ára, ám úgy látom páran felfüggesztették a forgalmazását, az inkorrekt beszállító,gyártó miatt... kérdés: a minőség, vagy a megbízhatóság volt a gond?(((
n, aez egy érdekes dolog... én is sokat etetm ilyeneket...
míg 3 hónapja olvastam egy mondatot egy könyvben ami így szólt: "csodálkozom azokon az embereken, akik májat esznek...saját maguk választják a csendes halált, amikor megeszik ezt a mérget....."
először nem értettem....2 órát gondolkodtam, mire rájöttem mekkora barom vagyok! hiszen a máj a méreganyagok kiválasztója a lép-el együtt....én meg zabálom(((
minden kedves olvasó figyelmében ajánlom, főleg ha körömgombáról beszélünk a neve:Phyto-Nagelprotekt, sajnos nem olcsó de külsőleg a körömre kell tenni. Ez egy stift. Van vendégem aki erre esküszik.
A csalántea bizonyos típusú leukémiát is gyógyított már meg!! Vesemedence,hólyaggyulladásra is nagyon jó fokhagymával kiegészítve.
Folyadék:víz,csipkeb tea,zöld tea..stb..2l min...
Na azok is szuperek...
Szeretném neked ajánlani a csalán teát.Én is sokat betegeskedem,..mostanság tapasztaltam ki a csalán szuper erejét!Most gyomor problémáim végett a gyógyvizeket iszogatom.Hihetetlen dolgokra képesek.
Jó rá..omega 3 van benne bőségesen,és A vtamin..
Igen a vasra van mar fekete bodza dzsemem, es fekete ribizli szorpom..:) az A vitamint is potolom azokkal a dolgokkal amiket tanacsoltal..habar szoktam olyasmit enni..de ugy latszik nem eleget...
Mostansag probalok eleg folyadekot bevinni...
nem ajánlok probálkozásokat ahogy mondjáka a körömgombát a legjobban belülről tudod kiírtani gyógyszerrel, de ezt nem ajánlom senkienek, mert roncsolja a májad.pedikürös vagyok, és egy pár olyan terméket írok fel amit vény nélkül megvehetsz a gyógyszertárban de mindig személyre szabott hogy meggyógyulsz e vagy sem. Nailner stift, Nailner ecsetelős lakk akár minden nap fújhatod clerasept dermelis valakinek pl ez jött be még van egy termék de a latin nevét elő kell keresnek ha érdekel írj privit.
Na akkor most kedheted ezzel...az A vtamint és a vasat is tudod természetesen pótolni!:))
Igen!soha nincs a PLT 450 alatt!Rendszeresen ellenőrzik a vérképem,sajnos sok egyébb velejár a bajommal.Nagyon köszi a választ!
A körömvirág az nagyon jó rá... minden téren!
Mostansag eleg folyadekot iszom...de ez nem mindig volt igy....
gyogyszert eleget! :( mindig vmi van,....es gyogyszer nelkul nem oldodik meg soha...
eros fajdalomcsillapitokat, gorcsoldokat szedek...
nem szoktam habfurdovel furodni...:) epp a tusfurdovel lemosom magam...de amugy nem nagyon..:)
mert a tul sok mososzeres dolog fele irritalja a borom
Litaril azt valami vérképzés zavarra adják..
Pl magas trombocita szám esetén!??? nem??? Vagy te miérte szeded??
Nekem szerencsére erős körmeim vannak, viszont volt egy rövid időszak mikor állandóan beszakadtak, majd csukamájolajat ittam egy darabig, borzasztó íze volt, de azóta ismét erősek a körmeim. Nem biztos, hogy az segített rajtuk, de elvileg jó rá.
most nagyon szépen helyre hoztam.Csipkebogyó+körömvirág krémmel.Még lilás a lábélem,de már tűrhető.Fagyás helyei vannak a sarkamon...még csalánkrémet szeretnék kipróbálni.
gyumolcsok, es kajak...probalok erre szakosodni,....mert mar igy is egy halom gyogyszert szedek...:) kell csokkentesem az adagot es amit lehet helyettesitsek...termeszetes dolgokkal, anyagokkal
csak gondolkodásként iszol e elég folyadékot, szedsz e valamilyen gyógyszert, milyen a stressztűrő képességed? mennyit áztatod magad mosószeres vízben várom a válaszod hogy tovább tudja lépni...
Nincs mit!
Akkor sok belsőség:máj,tojás s,vese stb...
Melyik a jobb??? :)))))))))))
Igen ez várható volt,hogy ezt írod.A bőr szárazság,"elhalás" attólis bekövetkezhet,hogy nem kap elég oxigéndús vért!
De ha hámlás van a lábujjak közt,alatt az lehet bőrgomba is..!Nem biztos,hogy ekcáma..
jajj ne :D nem akarok tobb vass tabit beszedni meguntam...:)
de arra kaptam vmi nagymama dzsem felet....aminek nagy vas tartalma van..:)
koszi valaszaidat!
Pedig a k gomba makacs dolog!Lehet már csak a szájon át szedhető gyógyi segít!
De ha otthon kezelni akarod .eőször is le kell vágni a "beteg "területet ahogy csak lehet,tudod!
Teafa olaj...azt csöpögtetni..
További ajánlott fórumok: