Fahéjas sült alma zsírmentes "krémsajttal" recept
15 perc
Kalóriaszegény
Zsírszegény
100 kcal
-egy alma,
-edesito,
-2 evoknal zsirmentes "kremsajt",
-fahej,
-keves viz
A Fahéjas sült alma zsírmentes "krémsajttal" elkészítési módja:
az almat vekony cikkelyekre vagom es beleteszem teflon serpenyoben es kozepes fokon sutom(nem kell ala se margarin se vaj), mikozben sul az alma azert kevergetni kell, keves vizzel osszekeverem a fahejat, es zsirmentes kremsajtot( most ne a sos normalis kremsajtra gondoljatok, ez a "sajt" nem sos, marka nevet nem irhatok, ha valikinek ez segit egy kelet amerikai varosrol kapta a nevet, ilyen cimu film is van..)ha valaki nem tudna csak irjatok emailt nekem ott megmondom!!) ezeket mind osszekeverem nem fontos de lehet beletenni egy kis edesitot, habar az alma is eleg edes altalban, amikor az alma felig megsult ezt a kevereket hozzaontom.Kb meg par percig ossze "sutom" es aztan tanyerra tenni es kar mar leht is enni de hidegen lehutve is nagyon finom
ezt a receptet kilehet meg egesziteni eperrel vagy akarmilyen gyumivel:)nagyon finom:))
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Lilcsi, 2007. okt. 10. 21:05
A fahéjas sült alma zsírmentes "krémsajttal" elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.