Fagyasztott halfilét hogyan kell (gyorsan) kiolvasztani? (tudásbázis)
Fincsi lehetett.
A besózás után tettem a forró olajra és tarkaborsot szórtam rá. Köretnek rizs és sült alma volt. Az is finom lett.
De, a kéttenyérnyi nagy szeletekre írtam!
És ha utána olvasol, megtudhatod, hogy a halat nem szabad felolvasztani, mert már elkezd akkor bomlani...
Jaj, köszi, már kivettem, lemostam, s akkor most rádobom a forró olajra így hidegen? Semmi fűszerezés vagy lisztezés nem kell? Sajnos húsok/halak terén elég béna vagyok a konyhában...
Halrudat mi is ettünk eddig. Ezt még soha nem kóstoltuk (én sem...) Köszi a segítséget, már melegszik az olaj.
Kis vízzel mosd le, aztán már lehet sütni..
Csak a szálkákra vigyázni kell majd...
Nem kell kiolvasztani, fagyottan lehet sütni.
Ha össze vannak ragadva a szeletek, akkor hideg vizet folyass rá (ne meleget) és szét fogod tudni szedni finoman.
Mi 11hónaposan halrúdat ettünk eddig.
Biztos ehet olyant a gyerkőc,de nagyon át kell nézni.
Én egyszer ettem olyant,de nálunk az íze nem vált be!
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Hogyan lehet a már készre sütött, de fagyasztott Stefánia vagdaltat a legjobban kiolvasztani? Mikróba tegyem, vagy inkább a sütőbe?
- Hogy tudok egész csirkét nagyon gyorsan kiolvasztani?