Facebook-on a személyes, saját üzenőfalamat kik tekinthetik meg? (tudásbázis kérdés)
Helló.olyankor mi van, ha csak ismerőseim láthatják a falamat... de mi van azookkal, akik ismerősnek jelölnek? ök már látják vajon, vagy csak akkor, ha visszaigazolok nekik?
csak egy példa...ismerek vkit, de csak a nevét képét látom...bejelölöm, nem igazol vissza egy hétig, ennek ellenére abban az egy hétben már látom az üzifalát...
de úgy is lehet írni az üzifalra, hogy: az ismerősödnek akinek netán személyre szabottan akarsz írni..., hogy az adatlapján az üzenőfalára írsz..de ott alá írva, hogy szűrő..és ki lehet választani csak csak ő lássa...asszem 3rom lehetőség van de köztük van az is, h csak ő lássa.
én már alkalmaztam.
de egyszerűen ellenőrizheted..csinálsz egy fantom reget, bejelölöd majd elfogadod és így megnézheted, hogy az ismerőseid mit látnak vagy nem látnak rólad, tőled...
Szívesen! :)
Ha gondolod privátban megírom az adataim,megkereshetsz és kéznél leszek. :)
Hát ennek igazán örülök...
Egy ismerősöm egy nem kimondottan publikus dolgot ott írt le. Eléggé nagy baj..
Amit beállítasz:
Beállítások -> Adatvédelmi beállítások -> Adatvédelem -> Adatlap
Mindent külön, külön be lehet állítani, ki férhessen hozzá. Csak ismerős, Ismerős ismerőse, MIndenki stb...
Lehet nyilvános és lehet titkositott az adatlap.
A nyilvánost mindenki láthassa a titkositottat csak az ismerösök. Az ismerősöd ismerőseit megtudod nézni, irhatsz is nekik csak a titkosított adatlapjukat nem láthatod.
További ajánlott fórumok:
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Szavak - személyes névmásokkal!
- Miért van ilyen sok konfliktus, veszekedés és személyeskedés a Hoxán?
- Le lehet valakit úgy tiltani a facebook-ról, hogy maradjon az ismerőseim közt, de ne lássa az üzenőfalam?
- Ha valaki letiltott a Facebook-ról, akkor ő látja azt, ha a közös ismerősünk üzenőfalán megosztok valamit?
- Hogyan tudok facebook-on képet tenni valaki üzenőfalára?