Facebook chatbeszélgetést/levelezést le lehet menteni? (tudásbázis)
Nem, nem arról a beszélgetésről van szó! :)
Tőlem is segítséget kértek! Azért raktam ki a kérdést.
Nem tudtam én sem, de most próbálgattam.
Rákattintasz az üzeneteknél az összes megtekintése aztán ott felül üzeneteknél Továbbiak, aztán archívum, ott beírod a nevet akivel beszéltél és meglesz.
szerintem csak ugy tudod, ha raszanod az idot a teljes beszelgetes betoltesere es kimasolod
nem tudom, milyen celra kell, de ha fontos informaciok vannak benne, egyszerubb, ha rakerdezel ujra annal, akivel leveleztel
fájban lementve sorban nem kapod meg
üzenet váltásonként kelenne lenni egy kodnak vagy egy elválaszásnak pl hasolo irásjelnek || vagy {
de lehet # ilyen is
Heló mindenkinek!
Fb-ről kéne menteni egy privát beszélgetést. A probléma, hogy ebben ~100k üzenetváltás van. Emiatt a klasszikus copy&paste lehetetlen. Fontos információk (is) vannak benne és már a visszakeresés se megy, csak tölt hosszú időn keresztül.
Amit eddig próbálva lett:
- "Download a copy of your Facebook data." - remek lenne de az üzenetek összevissza ömlesztve vannak és erősen hiányosak (80%-a hiányzik ránézésre)
- Message Backup for Facebook Android app - nem bírt vele, több óra után kaptunk egy üres fájlt..
Nagyon fontos lenne! Aki tud, kérem segítsen! Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet rájönni ki van a kisfiam Facebookján a nevében?
- A facebook nem jön be, egyik böngészőmről sem. Hibát ír ki. Mi lehet a baj?
- Hogyan lehet kilépni a facebookról?
- Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat?
- Hogyan tudok elmenteni PDF formátumba Facebook messenger beszélgetést?
- Hogyan tudnám lementeni facebookon az üzeneteket? Nem lehet valahogy az elejére ugrani a beszélgetésnek?