Hogyan lehet rájönni ki van a kisfiam Facebookján a nevében? (tudásbázis)
a teljesen értelmetlen zűrzavaros jelszavak a legbiztonságosabbak és a legjobbak
egy baj van velük: a saját tulajuk se bírja megjegyezni :D
de még ennél is jobb ez pl:
Lz5ZnO1lv
Egyébként érdemes a gyerekeknek megtanítani, hogy ne ilyen 1234 meg ilyen jelszavakat adjanak maguknak, se a kutya nevét, se a születési dátumukat, satöbbi, ugyanis az emberek elképesztő leleményesek, és simán kitalálják egymás jelszavait.
Érdemes olyan jelszót adni, ami egy olyan összetett szó, aminek egyben nincs értelme, és legyen benne legalább egy nagybetű, meg egy kétjegyű szám.
Például veszed azt, hogy mákos, meg azt hogy menyét, és akkor csinálsz belőle egy jelszót, hogy Mák0sm3nyét, ahol az o-t 0-val, ez E-t pedig 3-mal helyettesíted, na ezt az életben nem fogja kitalálni senki. :)
Mi informatikában tényleg ilyen jelszavakat használunk, a gyerekek még élvezik is, hogy ilyesmiket találhatnak ki általában.
Ja, abszolút nem léptél bele :D
Csak ha leírnám, hogy miért nem akarok, tuti máglyán égetnének el a fórumozók, kántálva.. :D :D
Eltérünk a témától......
Mert nem nekem való. Nem tervezünk egyáltalán.
:ez nagyon fincsi én is szoktam:)
-de oviba nem jó:D
Most már késő, lebuktattál....
Egyébként elvicceled, de ez nem az....
Jaj... csak gólyát neeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Szívd vissza légyszi!!!!!!!
:D jól elvagytok:)
Ám a keksz jó..
Nem köszi, nem szoktam sütit enni. na nem azért, mert egy fogyókúrás nádszálkisasszony vagyok, csak mostanában nem kívánom az édeset.....
Apám... le vagyok maradva... se net... se gyerek.. se süti... :))))))
Az információt gondolom nem a facéról szerezted csak halottad?
ott is lehetsz úgy,hogy senki nem lát semmit.
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan híres emereket, akiknek a nevében ország vagy város neve szerepel?
- Segítsetek a kisfiamon!
- Másnak sem működik a facebookja?
- Büntethető, ha másik személy facebookjába be tudok lépni, mivel az én e-mail címemhez lett hozzárendelve?
- Hogy álljak meg, hogy ne nézegessem folyton a Facebookját?
- Gyakran nézegetem a volt osztálytársaim facebookját, hogy megnézzem kinek hol tart az élete.