Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ezt nem lehet "megszokni" fórum

Ezt nem lehet "megszokni" (beszélgetés)

1 2
50. Channa* (válaszként erre: 49. - Ruslan)
szept. 22. 07:57
A 39-es hozzászólásában azt írja, hogy munkanélküli és csóró...
49. Ruslan (válaszként erre: 47. - Channa*)
szept. 22. 05:33
Igazad van, arról tényleg nem írt.
48. gyöngy:) (válaszként erre: 46. - Amaunet)
szept. 21. 23:38
Ja, aki bemutatkozott szülőin, de FI fantazmagóriában profi, ezért szerintem az sem úgy volt, ahogy előadta.
47. Channa* (válaszként erre: 45. - Ruslan)
szept. 21. 23:07
Nem munkatárs, mert FI munkanélküli.
46. Amaunet (válaszként erre: 44. - Gyöngy:))
szept. 21. 22:54
Emlékszem valamire... a gyermekének az edzője - ha jól emlékszem.
45. Ruslan (válaszként erre: 44. - Gyöngy:))
szept. 21. 21:58
Biztos az, én az idézőjeles szavakból gondolom itt is ott is. De akkor most ki tudja ki ez. Fociedző vagy munkatárs ...:D
44. gyöngy:) (válaszként erre: 43. - Amaunet)
szept. 21. 21:35
Fejem rá, hogy ez a jóképű fociedző, mert arról is ő írt.
43. Amaunet (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 21:30

Szerintem te mégiscsak akarsz valamit ettől a pasitól és bosszant, hogy nem vesz észre.

Különben észre vennéd, hogy még két ember nem köszönt rajta kívül.

Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy számomra jelentéktelen emberek fogadják vagy sem a köszönésem.

42. Channa* (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 20:32

Nem, nem vagyok szerény. Egészséges önbizalommal rendelkezek.

Fogalmam sincs, hogy milyen lenne a személyiségem, ha...

És nem is foglalkozok ilyen ha kérdésekkel. Mi az értelme ennek? Amennyiben állandóan azzal foglalkozunk, hogy mi lenne ha..., akkor bizony sosem tudunk boldogok lenni.

Aha, munkanélküli és csóró vagy. Ezt tudnom kellett volna? Egyébként, attól szép valaki, ha dolgozik és nem csóró?

Mivel szóltam be? Nem én mondtam rád, hogy csúnya vagy. Te ismersz engem? Bántottalak már? Mert most nem hiszem.

És látod!? Még be sem léptem és már is emlékszel rám, azaz visszaköszöntél:DDDD Na, így kell ezt csinálni;)

41. srcrss (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 16:07
Arról te is tehetsz, hogy soha nem kaptál elismerést. Nem tanultál? Nem végezted el a munkád? Nincs senki, aki a személyiségedért szeret? Hááát... Vagy kizárólag arra szomjazol, hogy jó nőnek tartsanak? Minden nő örülne, ha egy arrogáns f..., aki nem tud köszönni, felszedné??? :D Tévedsz. Ennél magasabban van a léc. Te örülnél, az világos, mert úgy tűnik mazochista vagy. És ellenszenves a hozzászólásod alapján. Mi bajod?
szept. 21. 14:32
Ezaz, mutasd meg nekik 😅 Amúgy minden csak magabiztosság kérdése, sokszor a bojlertestű (lol :D) csúnyácska macák kelletik magukat a legjobban a legjóképűbb paliknak. Próbálj változtatni azon, hogyan szemléled a világot, aztán téged is máshogy fog szemlélni a világ. Biztos a munkanélküliség is lenyomja a hangulatod, azért érzed magad ilyen szörnyen. Drukkolok hogy hamar találj valamit.
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Channa*)
szept. 21. 14:03

Nem vagy csúnya se szép de legalább szerény vagy, igaz? És alanyi jogon szólogatsz be mindenkinek itt. Neked milyen lenne a "személyiséged" ha elismerést kb soha nem kaptál volna, beszólogatást és bántást annál többet?

Melóm nincs, munkanélküli csóró vagyok hónapok óta, így kollégáim se lehetnek, amúgy szerintem teljesen mellékes, milyen társaságból ismerem a pasast.

Egyébként igen, MINDEN nő örülne ha egy ilyen pasi fel akarná szedni. Csak mivel a kettős mérce Magyarországon olyan mint az államvallás, ezt kizárólag az 50 kg-os Sarka Kata fejű modell-fitnesz cicababáknak nézik el. Nekik mindent is szabad, beleértve a "mikor szedsz fel?" nonverbális közvetítését a pasi felé aki mindezt lelkesen fogadja. Mindeközben ha egy hozzám hasonló bojlertestű élőlénynek még GONDOLNI sem szabad ilyesmire mert az már a "fúj, de undorító/közönséges" kategória. Szóval nem, nem akarom magam felszedetni vele. Csak elvárnám, hogy amikor HANGOSAN és érthetően köszönök neki IS, akkor ne nézzen levegőnek. De akkor majd nem fogok köszönni senkinek, aztán meg van oldva a dolog.

38. Channa* (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 15:58

Elárulod, hogy hova szoktál bemenni, ahol nem köszönnek vissza?

Ezek kollégák?

Saját tapasztalat: én sem vagyok szép, bár csúnya sem vagyok, és már nem is vagyok fiatal, hiszen 57 éves vagyok, de nekem mindig visszaköszön mindenki, ha pl. bemegyek egy irodába a munkahelyemen, vagy bárhol, akkor nekem visszaköszönnek, ami annak köszönhető gondolom, hogy nem azzal vagyok elfoglalva, hogy szép vagyok e, csinos vagyok e vagy hasonlók, hanem a határozottságomnak, illetve a személyiségemnek.

Gondolom, ha olyan lennék, hogy lehajtott fejjel lépnék be egy irodába és közben az orrom alatt dörmögve/suttogva köszönnék, akkor még azt sem vennék észre, hogy beléptem, nemhogy visszaköszönnének.

Gondolom, akkor sem köszönne vissza mindenki, ha egy utálatos ember lennék.

Tehát, ha én belépek valahová, akkor nem létezik olyan ember, aki nem venné észre a jelenlétemet, és nem csak visszaköszönnek, de még rám is vigyorognak és még kérdéseket is tesznek fel nekem, pl. hogy vagy? Hozzám jöttél? Kivel szeretnél beszélni?

Én emiatt azt gondolom, hogy veled van a baj, és nem azért, mert nem vagy esetleg szép, hanem inkább a személyiséged miatt. Esetleg, ezen kellene változtatnod, bár ha már kialakult rólad egy rossz kép, akkor azt nehezen lehet átforgatni...

Egyébként, miért zavar az, ha egy jóképű srác nem köszön vissza? Szerelmes vagy belé? Mit szeretnél tőle? Azt, hogy fel akarjon szedni?

Mi változik az életedben, ha ez a pasi nem akar veled semmit, még köszönni sem? Nem tetszhetünk mindenkinek, nem akarhat mindenki minket.

Ha azt akarod, hogy mindenki rád figyeljen, amikor belépsz bárhová, akkor legyen olyan a fellépésed, hogy észre vegyenek és figyeljenek rád. És, ez nem a szépségtől és az évszámainktól függ.

37. Amaunet (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 14:59
Lehet, hogy a bent tartózkodók közül van még 1-2 ember, aki nem fogadja/viszonozza a köszönésed, de te csak ezt az embert veszed észre, akitől nem akarsz semmit.
szept. 20. 13:06
Hát én biztos céda vagyok, de köszönök előre férfinek, nőnek egyaránt.
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Pulcsis)
szept. 20. 12:48
Olyan is van a társaságban, az egyik úgy néz ki mint Shrek, a másik mint egy kiöregedett chippendale fiúka, a harmadik mint Mr.Bean SZTK-s fekete keretes szemüveggel; köszönjön nekik előre a halál (HA csak egyedül vannak) de ők se köszönnek vissza ha épp ott vannak a "bandában". Csak amelyik még jóképű is, attól sokkal rosszabbul esik ha levegőnek néz.
34. L’Engel (válaszként erre: 33. - Ágio8405)
szept. 20. 10:58

Nem mondom, hogy egészséges lenne, de elhiszem, ha valaki nem jókedvéből pörög az ilyesmin. Valószínűleg a kút mélyén van az önbizalma.

Arról persze már neki kell gondoskodnia, hogy fejlődjön, mert mindig lesz olyan ember vagy esemény, ami nem hozzánk és az elvárásainkhoz igazodik.

33. Ágio8405 (válaszként erre: 32. - Sütikee)
szept. 20. 09:48
Ő sem csak neki köszön. Hanem bemegy egy helyiségbe ahol többen is vannak és köszön de ez a pasi meg nem köszön vissza és ezen pörög.
szept. 20. 09:32
Én biztos nem köszönnék egy férfinak előre!
szept. 20. 08:44

Nem kell megszokni. Ő a férfi, köszönjön ő előre. Ha nem köszön talán egyszer jó hangosan mindenki előtt azt mondanám, hogy neked is szia, vagy magának is jó napot tahókám.

De nem ér annyit. Sz.rd le. Ignoráld, nézd levegőnek, ahogy ő is annak néz ezek szerint.

30. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 08:35
Konkrétan mit szeretnél tőle? Csak ennyit, hogy köszönjön? Nyugodtan rászólhasz, csak nem a füleden ülsz? De valójában nem ér ennyit, az ő szegénységi bizonyítványa.
29. srcrss (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 07:18
Úgy adtad elő a sztorit, mintha rendszeresen összefutnátok a folyosón, és nem viszonozná a köszönésedet. Nem véletlen, hogy többen félreértettük. Nagyon rápörögtél az állítólagos csúnyaságodra... Miből gondolod, hogy emiatt diszkriminálnak? A képedbe vágták, hogy csúnya vagy? Ha ápolt vagy, nem lehetsz annyira csúnya. Szerintem a kisebbrendűségi komplexusod miatt néznek át rajtad. Szeresd magad jobban.
28. 94a06e9696 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 01:05

Bemész, köszönsz, aki fogadja, fogadja, aki nem, az nem . Ez az ő parasztságának a bizonyítéka.

Én azt nem értem, hogy minek foglalkozol egy ilyennel...

27. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 00:10

Mire? Na ezen kéne gondolkodj. Fedezd fel azt, ami benned érték, amiben jó vagy.

Ilyenkor bele szoktam gondolni, mi nincs leírva. Mert azt írtad, hogy az ezeregyedik kudarc. Kommunikációt lehet teremteni, nemcsak elvárni más kezdeményezzen. Nem biztos a külső a gond, sok csúnya ember népszerű, mert mással tudja kompenzálni ezt. Először az önbizalmad kell fejlesztened és tudni azt, hogy értelmetlen szégyenkezni.

26. loch ness (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 23:06

Így érthetőbb. Ha bemegy az ember valahová, persze, hogy köszön, egyszerre mindenkinek. Amit először írtál, azt úgy is lehetett érteni, hogy kifejezetten neki köszönsz előre, ezen értetlenkedtünk.

Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Ha van is számodra kisugárzása, akkor is bunkón viselkedik veled. Most gondolj bele, de őszintén: egy ilyen ember viselkedésétől teszed függővé, hogy mennyire érzed értékesnek magadat?

Ha az ember nagyon el van keseredve, akkor persze az ilyen viselkedés akkor is rosszul esik, ha az eszével érzi, hogy nem kellene foglalkozni vele. Csinálj valamit otthon, a szabad idődben, ami örömet okoz, vegyél magadnak egy parfümöt, mert megérdemled, és próbálj meg nem foglalkozni az ilyen emberekkel. Hidd el, hogy előbb-utóbb jobban fogod érezni magadat.

25. Ágio8405 (válaszként erre: 18. - Channa*)
szept. 19. 23:06
Így hogy kiderült hogy tártsaságban van, más a helyzet.
szept. 19. 23:04
Szerintem ne köszönj a pasiknak előre, illem is úgy diktálja nekik kell. Meg sem érdemlik 🤷‍♀️
23. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 20:42

Szerinted hol èrdekelne hogy egy ilyen dìszmadár köszön-e vagy sem?

Èn se köszönnèk neki!

Minek?

Neked sem kellene vele foglalkoznod.

Bár biztos van rá okod....

22. srcrss (válaszként erre: 17. - Channa*)
szept. 19. 20:41
Én azzal gonoszkodok, aki megérdemli.
21. Pulcsis (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 19. 20:37
Köszönj csúnya pasiknak, és láss csodát, viszonozzák majd, visszatér az önbizalmad is 😄
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook