Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ezt kened a pirítósra: fórum

Ezt kened a pirítósra: (beszélgetés)


1 2 3
2013. jan. 23. 09:33
vajat, lekvar vagy nutellat
2010. okt. 16. 19:11
zakuszka
2010. okt. 16. 19:04
vajat, caviart, citromot.
2010. okt. 16. 18:46
tojás-,vagy sajtkrémet
2010. okt. 16. 18:45
semmi
56. rasza
2010. márc. 14. 19:55
avokádókrémet.Megpucolom .A húsát összetöröm villával .Sóval,borssal,kurkumával összekeverem.Van aki tesz bele még tejfölt vagy vajat,hagymát vagy hinget.
2010. márc. 12. 21:33

Nagymamám a következőt kente:

a házi csirke vágásakor a nyers májat késsel elkaparta úgy, mint a májgaluskához szokás, sózta, borsozta, apróra vágott zöldpetrezselyemmel fűszerezte. Isteni a pirítóssal!

2010. márc. 10. 08:14
avokádókrém jó fokhagymásan
2010. márc. 10. 05:41

Nálunk két sztár van a piritóson.

1. Paradicsomkazal

Kemény paradicsomokat apró kockákra metélek.ehhez jön még egy karika olaj (lehetőleg olivaolaj, de jó a szotyiolaj is), apróra vágott (én inkább fokhagymanyomón átpréselem) fokhagyma, vöröshagyma (vagy lilahagyma),só _ízlés szerint_, mehet még jó marék apróra vágott petrezselyem.

Alaposan összeforgatom és már lehet is belapátolni piritott kanyérrel.Óriási adagot készítek és 1-2 napig rájárunk.

2. Szardíniakazal: a lecsöpögtetett halat megtöröm villával, 1 karika olivaolajat csurgatok rá, és belekeverek fokhagymával leturmixolt nyers paradicsomot,pici sót.Ne legyen túl latykás !Ennek a tetejére mehetnek a keménytojás karikák.

Ha rákeresel a BRUSCHETTA szóra (magyar nyelvű oldalak)rengeteg csodás kombinációt találtok erre a témára. Egészségesek, fogyisak és nagyon finomak

52. o.andi
2010. márc. 9. 10:17
részint vajat...
2010. márc. 8. 18:11
tojáskrém /imádom/
2010. márc. 8. 16:25
padlizsánkrém
2010. márc. 8. 16:14
vaj, esetleg bedörzsizem fokhagymával... :D
2010. márc. 8. 16:12
Lekvár lemaradt!
2010. márc. 8. 16:12
fokhagyma, vaj, tejföl, majonéz :)
2010. márc. 8. 16:11
fokhagyma sok vajjal
2010. márc. 8. 16:10
fokhagyma és májkrém
44. Holly
2010. márc. 8. 16:03
ha nem diétázom éppen (mint most...) akkor vajat mézzel, vajat lekvárral. NYAMM!
2010. márc. 8. 15:59
reszelt sajt tejföllel elkeverve
2010. márc. 8. 15:59
aprított olajos hal+citromlé
2010. márc. 8. 15:56
medvesajt
2010. márc. 8. 15:55
görög sajtból körözött. Ez a sajt jó sós, így ezt már nem kell a krémhez adni, nagyon finom:D
2010. márc. 8. 15:47

vagy kikeverek vajat fűszerekkel és sóval és fokhagymával :) esetleg paprikával

vagy

negyed juhtúró, negyed vaj és hozzá a hagymi :)

vagy

újhagyma nagyon apróra, és puha vaj és halkonzerv.

2010. márc. 8. 15:45
zakuszka :)
2010. márc. 8. 15:45
mozzarella szeletek+ paradicsom szeletek+ rákenem:olívaolaj,bazsalikom,fokhagyma összekeverve
2010. márc. 8. 15:42
vajkrém,májas,juhtúró
35. c95c921ae7 (válaszként erre: 32. - Ejmi)
2010. márc. 8. 15:35
igen..ez is nagyon tuti..imádom
2010. márc. 8. 15:34
Padlizsánkrém, avokádókrém, fokhagyma+vaj, sajtkrém, tatar beefsteak
2010. márc. 8. 15:34

Juhtúrós-kolbászos krém


7 dkg kolbász

15 dkg juhtúró

6 szelet kenyér

1 tojás



elkészítés :


A kolbászt apróra vágjuk, elkeverjük a nyers tojással és a juhtúróval.

A kenyerekre kenjük a masszát.

200 fokos sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.

32. ejmi
2010. márc. 8. 15:31
vaj, füstölt lazacdarabok, pici citrom
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook