Ezt az adás-vételt hogyan tudnám megoldani? (tudásbázis)
Eddig úgy volt,hogy előre utaltak nekem,és ha megérkezett a pénz,azonnal feladtam a csomagot.
Itt most cseréről lenne szó,az én ajánlott levelem lenne kb 5-600 ft,az ő csomagja kb 1000 ft.
És azt a postásnak még a feladási díjon felül kell fizetni?De akkor is lehet,hogy én feladom,ő át is veszi,de ő meg nem adja fel :(
Az olyan, hogy fizetsz X összeget a postásnak, akkor kapod meg a csomagot.
Amúgy nem tudom, mit businesseltek, de ez a legdrágább módja. ...ám nagyjábol biztos. Én párezernál inkább előre fizetek, és sima levélben küldetem, mert arányában amúgy drága.
Az milyen?:)
Nem vagyok gyakorlott postázó,csak képeslapot szoktam feladni:)
Csomagot/ajánlott levelet küldenék valakinek,és ő is nekem,de egyikőnk sem akar első lenni a postázásban.
Személyes találkozó nem megoldható,de mind a ketten nagyon szeretnénk ha sikerülne ezt lebonyolítani.
Hogyan lehet az ilyen helyzetet megoldani?
További ajánlott fórumok:
- Van egy gombás kömöm. Hogyan tudnám megoldani, hogy ne kelljen egy hétig betegszabin lennem, ha leszedetném?
- Hogy tudnám megoldani, hogy táblagépről feltöltsek képet a naplómba?
- 20 hósöm bölcsis, náthás. Szeretném hétfőre rendbe hozni, meglámpázni, hogy tudnám megoldani, hogy ne legyen belőle baleset?
- Nagyon szeretnék weboldalról weboldalra áttenni képeket, és kirakókat úgy, hogy ott is működjön, ahová teszem.Hogy tudnám megoldani?
- Szeretnék címkét szerkeszteni, de nem tudom milyen programmal tudnám ezt megoldani?
- Kaptam egy számitógépet és két xp van rajta. Hogyan tudnám megoldani, hogy csak egy legyen rajta?