Ezen tényleg csak nevetni kéne, vagy jogos a felháborodás? (tudásbázis)
hát, ez érdekes......
a fiú nem bízik a barinőjében?
vagy annyira lebecsüli magát, hogy ilyen megmozdulásokra van szüksége ahhoz, hogy igaz érzelmekről meggyőződjön?
és ha az elején ezt csinálja, akkor mi lesz akkor ha a barinőjére igaziból más is szemet vet, vagy bókolni fog neki? a féltékenykedésével fogja megölni? már most nyomozgat...........
Szerintem ezen nem kiakadni kell. A csaj őszinte akkor, ez nagyon jó. a Fiú is, ha bevallotta. Valszeg nem rossz szándékból ellenőrizte, hanem kíváncsi volt, hogy megbízhat benne.... ebben nincs semmi, nem túl etikus, de ha így nyugodott meg a másik.... én inkább arra lennék kíváncsi a bnőd helyében, ha ugyanez megismétlődne mondjuk fordítva. A srác is azt írná, hogy megtalálta a párját? ő is törölné magát? egyáltalán, ha írt másik címről, utána törölte magát????
Nem ezzel van gond, hogy ellenőrizte, hanem azzal, hogy már most veszekednek minden kis apróságon.. Ilyen fiatal kapcsolatban még odáig meg vissza kéne lenni egymás iránt, lila meg rózsaszín ködnek!
nekem is ez jutott elősször eszembe.
:)
Nem elmondani valamit nem feltétlenül hazugság.
Kapcsolatot menthet.
Na ezt akartam irni most én is:D...Ha a régi párját csalta a pasi,akkor valószinű....
De most már ezt tudva hogy a volt párját csalta a pasi és mégis Ő tesztel,igy már jogos a felháborodás....
Igen, ezt többen próbáltuk finoman sugallni neki.... :(
De hát felnőtt ember, ő tudja, mit csinál.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos a férjem felháborodása? Mit tennétek egy ilyen helyzetben?
- Párom más nővel beszélte meg a problémáinkat. Jogos a felháborodásom, vagy ennyi még belefér?
- Jogos a felháborodás?
- Tényleg csak így lehet jogosítványt szerezni?
- Nekem kellene ingyen pesztrálnom más gyerekeit? Jogos a felháborodás?
- Nagymotorra már tényleg elég a B kategóriás jogosítvány?