Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl? (beszélgetés)
Na és?
Aki inkább bulizik mint beteg b.nőjével legyen,nem sok jót nézek ki belőle.
A csajozáson sem kizárt ismételten.
Jaa!
Értem már!:DDD
Mivel a pasival olyan beszélni,mintha lóval imádkozna...
Azt gondolhatta nekünk elsírhatja bánatát!
Látom, dúl a szerelem. Nem szimpi a párod sem, de miért költöztél össze egy ilyennel, akiről te is ùgy beszélsz mint valami utolsó szélhámosról? Az egy dolog, hogy mi azt mondjuk hogy bunkó volt, de csak a te infóid alapján mondjuk. Persze olyankor véded. De te meg így beszélsz róla.
Anno, ha 5 hónap után a férjem ilyet mondott volna, hogy "az én hátamon nem kapaszkodik fel senki", csak mert jobban keres mint én, hát komolyan, csak annyit hallott volna, hogy bibbip...brrrrssssshh
Érted. Gratulálok. Figyi,szerintem ennyi erővel felvehetsz magad mellé egy betegápolót és akkor van kivel beszélgetni, mindig ott marad veled, feltörli a véres köpetet és nem akar felkapaszkodni a te hátadon. Bakker... ha ennyire rühelled a pasidat, gondolom, megérezte és ezért akar minél többet távol lenni tőled.
Én eleve nem választanék olyan pasit, akinek az élete arról szól, hogy állandóan italozik.
De a fórum nem rólam szól:D
Mondom én, hogy összeillő pár vagytok.
A te stílusod sem jobb a barátod stílusánál. Egymásra találtatok. Csak azt nem értem, hogy minek a fórum?
Tudod hányszor beszéltem vele erről? Mintha lóval imádkoztam volna.... Mikor eltűnt a haver az exe miatt, utána vallotta meg nekem "szégyellve" hogy igazam volt.
Azt meg szerintem eldönthetem, és te is eldöntheted, hogy egy alkoholista, mihaszna srác nem jó társaság a párodnak! Semmi haszna az ilyennek a barátsága, csak a veszekedést okozta.
Azt írtam volna?
No...fuss neki még egyszer és értelmezd helyesen.
Akkor sem elmarom,hanem leültetem a párom és elmagyarázom neki,hogy mi lenne a jó!!
Aztán döntsön ő,hisz felnőtt ember szabad akarattal!
Mi az hogy majd te eldöntöd hogy ki a jó társaság?
Én soha nem beszéltem így a párommal, és nem is fogok. A haverra is azt mondtam, hogy szerintem xy barátságára nincs szükségünk, mert lezülleszt téged, és az italozásba húz.
Párom édesapja alkoholista, és az enyém is. Elnézést kérek azért, hogy a páromat nem akarom így látni, meg nem akarom hogy így végezze, és azt szeretném inkább ha "jó" társaságunk lenne, és nem iszákos tuskók gyülekezete. Ez ilyen bűn? Most komolyan... Ti ennek bólogatnátok mint a pincsikutya?
Eltűnt a srác,ez az eset sem tegnap történt.Akkor miért ezzel jössz?Miért lovagolsz a mai napig rajta?
Vagy most a kákán is a csomót keresed?
Unatkozol?Most ne a pasidat szidjuk hanem a haverját?
És holnap?
A macskát,mert bagzik és nem lehet tőle aludni?
A kutyát,mert ugat?
Hát figyi:)
Azért te sem vagy egy ma született bárány. Nem mész a szádért a szomszédba. Úgyhogy amire felkaptam a fejem az a "mi a fax bajod van"-ra... hát nálatok úgy látszik ez a stílus és modor fekszik. Akkor meg ne csodálkozz ha mindenki tahóbunkó körülöttetek:)
Mindenkiben van hiba, senki sem tökéletes. De akkor sem kötelességem ilyen embereket elviselni, akik nem előre viszik az embert hanem lehúzzák. Mi haszna az ilyen embernek? Semmi. Tűrd te ha akarod.
Persze vannak, egyedül ezt a srácot nem bírtam.
Szerintem mindenkire aggatsz bizonyos jelzőket,hisz ahogy elnézem mindenki rossz aki beleköp a levesedbe...
Benned is van hiba,nem is kevés!
Van haverja akit kedvelsz?
Persze, én fogok hazamenni, nem a haszonleső, takony pali :) Álmodjatok már szebbet :)
Mióta feltűnt az exe, le sem szarja a barátomat. Ennyit a nagy barátságról. Tudtam hogy ez lesz ha újra becsajozik, szépen lekopott. És lám igazam lett :)
Én eleve nem mentem a pasimhoz,ő jött hozzám!
Az meg hogy te furikáztad őket,az a te hibád.Van szád közölhetted volna hogy nem ülsz be.Ennyi!
Ha meg a haver ilyen jól elvolt és téged zavart mentél volna haza!
Soha-de soha nem martam el a párom haverjait!
Idővel így is "elkoptak" hisz mindenki családot alapított.
"De mire elmartam azt a tuskót..."
Ez elég beszédes azért rólad...
Soha eszembe sem jutott, hogy a férjem barátait elmarjam. Milyen ez már? És fordítva mit szólnál hozzá?
Bár van a mondás, hogy madarat tolláról, embert barátjáról. De, ha a barát tuskó, akkor milyen a barátja? Mármint a te pasid?
A te dolgod, de egyikőtök sem jobb a másiknál szerintem. Megtalálta a zsák a foltját...
Lakástakarékja van arra tesz félre havi 20 ezret, meg gürizik ő is egész nap.
Most sincs rossz dolgom munka terén, csak kicsit más mint a régi.
Régebben az volt a kedvencem, mikor a legjobb haverja velünk lógott, akkor még nem éltem barátommal. Ha eljöttem mondjuk csütörtöktől vasárnapig, akkor a haver is minden nap velünk akart lógni. Hál istennek az a tahó lemorzsolódott, mert visszament exéhez, exe meg barátom utálják egymást, én meg a srácot utálom. Így már nem találkoznak. De mire elmartam azt a tuskót...
Ami még eszembe jutott: mi az, amit ő fel tud mutatni? Mi az amire gyűjtött, spórol-e, hogy ő is hozzájáruljon a közös életetekhez?
S ez csak az anyagi oldala a dolognak. Gondolom nem az első eset, hogy ilyen stílusban beszélt veled.
További ajánlott fórumok:
- Kötözködő anyós vagy én reagálom túl?
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Mindjárt bőgök! Én reagálom túl? 24/L
- Normális dolog ez a páromtól? Kezdek a sírás határán lenni
- Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?
- Szerintetek van valami még köztük, vagy én reagálom túl?