Szerintetek van valami még köztük, vagy én reagálom túl? (beszélgetés)
Egyelőre nem érzem, de hosszú távon biztos :)
Most hihihuhihukackacbibibi, hogy a kövér lányt mégis megcsalják? A másik fél sem volt igényesebb a te mércéd szerint, az is kövér. Bizony, ez SEM a súlyon múlt. ;)
legkozelebb azert legyel igenyesebb, hihetetlen, hogy egy pali elo tudta adni, hogy az exevel vasarolgat, csevereszik, egyutt alszik, es ez neked belefert akar egy percig is. ebreszto :D
Bizony, már egyedülálló vagyok.Köszi mindenkinek, aki megadta az utolsó löketet :D
Ebből is tanultál. Legközelebb már nem leszel ilyen...
Igen, ennyire naiv voltam.
Te tényleg ennyire naiv vagy? Külön szoba mi? :D Ez egy nem lezárt kapcsolat, és hidd el, nem csak barátok. Ha a barátod lezárta volna akkor nem szaladna, aludna nála, ha szeretne, szerelmes lenne beléd, veled lenne és nem az exel rohangálna vásárolgatni meg bulizni.
Nem biztos, hoyg túlreagálod, de ezt vele beszéld meg. Hidd el, beszélgetés közben, ha kertel is, észre fogod venni, hogy mi az állás.
Mindig figyelj arra, hogy olyan pasival légy együtt, aki téged akar, téged istenít. Attól, akinél más nők is játszanak, menekülj!
A majd csak megváltozik szlogent boldogtalan nők találták ki, hogy megindokolják, miért ülnek a posványban.
Nagyon fiatal vagy még, ismerkedj és ismerd meg önmagad: milyen társsal tudod elképzelni az életed, egyáltalán eljött már a komoly kapcsolat ideje?
Az összejárós az milyen ?
Igen, előtte csak olyanok voltak akikkel össze-össze jártam
JÓ, persze. Azt hittem, hogy az üzenetes részére gondolsz.
Ennél több bizonyítékot akarsz ? A meglévő nem elég ?
Olvasd el, hogy mit írtál a kapcsolatotokról...
Egyszerűen nincs olyan, hogy az exével valaki ennyire ápolja továbbra is a viszonyt.
Nekem persze mindegy. Bár egy kicsit kinyílt a bicska a zsebemben (helyetted is)
Szerintem ez bőven elég bizonyíték arra, hogy teljesen hülyének néz.
Jó döntést hoztál.
Másik hozzászólásodban olvastam, hogy 20 éves vagy.
Előtted az élet. Fel a fejjel! :)
Szakítok is vele.
Most keveset volt itt, beleolvastam a telefonjába, de okosabb nem lettem, naponta csak kb 10 mondatot beszélnek, akkor is csak olyanról, hogy mikor találkoznak meg mit főzzön neki a csaj... Úgyhogy bizonyítékom nem lesz, de nem maradok benne ebben a helyzetben.
Nem is az általad felsoroltak kötik őket össze.
Hanem a szex.
Írod: viharos kapcsolatuk volt. Gondolom, viharos veszekedések, aztán édes békülések még viharosabb szex-szel fűszerezve.
Nem, nem reagálsz Te túl semmit! A leírtak alapján egyértelmű, hogy a kapcsolatuk nem baráti.
Ebből a kapcsolatból szállj ki mihamarabb, ha nem akarsz több fájdalmat és megaláztatást.
Remélem, hogy gyorsan kigyógyulok.
Igaz. Ez valami rajongás inkább, vagy ragaszkodás a szerelemhez, amit ő akar érezni.
Dehogy szereted. Majd ha szeretve leszel, és úgy szeretsz, akkor megtudod, hogy amit most érzel, az nem szerelem.
További ajánlott fórumok: