Ez milyen gomba lehet? (tudásbázis)
Nem rosszindulat, csak nem ismerik a gombákat, ugyanakkor az köztudott, hogy nagyon veszélyes a gombamérgezés, ezért próbáltak óvni.
Én tudom, hogy ismerem a gombákat, legalábbis jópárat, ugyanakkor ők nem tudhatják ezt teljes bizonyossággal rólam, hiszen zömüknek csak egy nicknév vagyok.
Viszont amit írtam, annak könnyen utána lehet nézni:) Direkt azért linkeltem olyan oldalakat, ahol leírták rendesen, részletsen a laskát és azt, hogy nem téveszthető össze mérges gombával.
Ha fiatal csiperkét fényképeztél volna le, akkor nem lettem volna ilyen biztos magamban, hiszen az sokban hasonlít a gyilkos galócára. Sőt, van olyan csiperke is, ami mérgező, és fénykép alapján nem lehet megkülönböztetni az ehető fajtától. De azzal majd nyáron vagy ősszel találkozhatsz.:)
Elég szomorú, ha rosszindulatnak könyveled el, hogy meg akartunk óvni egy esetleges nagy bajtól!
De hát a ti életetek!
Tényleg roszindulatúak vagyunk, mert nem akartuk, hogy kinyírd magatokat...
Legközelebb viszont azért drukkolunk, hogy sikerüljön, de csak azért, hogy a rosszaindulatunk igaz legyen, jó?
Neked sem volt elegánsabb gyerekszobád egy felfordított hokedlinál.
Senki nem gúnyolódott, te vetted annak, te dolgod.
Amúgy váljék egészségetekre!
Ja, már túltettem magam rajta:)
Én elmondtam a félelmeimet és ennyi.
Ennél többet nem tudok tenni...
Tudod mit? Átfutok az én szomszédomhoz és megkérdezem, hogy ő ért e hozzá?
Fogadni mernék, hogy azt mondja: igen:)
:)
Ennyi szakértő egy helyen!
Az én szomszédom is azt mondja, hogy ért a gombákhoz!
Igen:)
Do jobban kell figyelnem, mert elütök mindent nagy izgalmamba:)
És honnan jött meg a hivatalos?
Eddig nem mondtad, hogy bevizsgálásra is elvitted. hol taáltál ilenkor gombaszakértőt.
A te életed, a te családod, bár a gyerekeket nem kellene veszélyeztetni...