Ez menstruáció? Vagy beágyazódás? Vagy mi? (tudásbázis)
Ezek tényleg nem olyan rossz eredmények.
Az Ir tényleg nagyon enyhe.
A progeszteronod NAGYON kevés. Nem volt peteérésed abban a hónapban, ez biztos.
Az FSH kissé magas, ez petefészek kimerülés jele.
A pajzsmirigy jó.
Ciszták nincsenek a petefészekben?
Nem tudom merre felé laksz, de van egy nagyon jó endometriozisra sperializálódott orvos. Nekem senki nem látta meg, ő megmutatta. Bár nem kellett műteni, illetve mivel a méhfalban is volt, így nagyobb kárt okozott volna, mint hasznot. Pécsen és Budapesten van magán rendelése, ha gondolod megadom a nevét.
Igen az elején voltam még egy cukor és inzulinrezisztenia vérvételen és akkor magasabbak voltak az értékek. Az új értékeim ezek. Meg mondta az endokrinologus meg a nőgyógyász hogy az IR-től lehet ilyen a menstruációm is. Most ez mennyire igaz vagy nem azt nem tudom. Diétásan szoktam enni mindig, mert régen candidával küzködtem, nagyon sokáig és a candida diéta segített és a Fitotree tabletta, hogy elmúljon a viszketés meg ilyesmi. Szerencsére már jól vagyok teljesen, ezeknek hála. Bár az a baj, hogy az legelején tömtek minden féle gyógyszerrel. :( Lehet az sem volt jó hatással a testemre. :(
Első kérdés: 25. napon jött meg.
Második kérdés: T4 ref határ : 11,50-22,70
T3 ref határ : 3,50-6,50
Pár eredmény elfelejtettem leírni:
T4 12,30 pmol/L
T3 5,10pmol/L
anti TPO <28 IU/ml
3.napi LH 7,5 iu/l
FSH 11,3 iu/l
Ösztrogént nem találom, de lehet kiszúrja a szemem. :D ( olyat találam hogy ösztradiol. Azaz? ) <92pmol/L
21.napi progreszteron 17,8 nmol/L
TSH 1,710 mIU/L
Glükóz 0perc 5,0mmol/L
60p 5,1mmol/L
120p 5,3mmol/L
Inzulin 0perc 7,8mIU/L
60p 48,0mIU/L
120perc 29,9mIU/L
Írnál értékeket?
LH, FSH 3.napi
Pogeszteron 21.napi
Ösztrogén
TSH
Cukor és inzulun 0 és 120 perces
Én azt gondolom nem vagy terhes.
Viszont ez a menctruáció nagyon nem normális.
Kivizsgáláson voltál, vagy csak úgy adja a doki a gyógyszereket?
Néztek hormonokat? Volt átjárhatósági?
Kiderítették miért vérzel ilyen sokáig? Lehet endometriozisod van.
Sziasztok!
Babatervezésben vagyunk.
Nekem alaphelyzetben 12 napig szokott meglenni a menstruációm és teljesen rendszertelen, hogy mikor jön meg, de ilyen hamar még sose jött meg.
November 22.-én (a menstruáció 3.napján) kezdtem el szedni a Clostylbegit tablettát 5 napig 2x 1-et. És itt nem 12 napig menstruáltam hanem 8 napig csak. Örültem neki, végre, kicsit normálisabb. Utána jártam folyamatosan ultrahangra, majd dec. 6.-án(17.nap)mondta a doki, hogy váltsam ki a tüszőrepesztőt és aznap adjam be magamnak. Így is lett.
Majd nagy reményeket fűztem ehhez és erre dec. 11.-én (22.napon) azt hittem megjött. Rózsaszínes majd barnás vérzés. Nem sok, de nem is pici.
A 23.napon csak nagyon nagyon pici barnás látszott a betéten. A 24.napon megint erősödött. Ugyanugy nem sok, de nem is pici.
Ma van a 25.nap és most kicsit több mint tegnap, viszont sötétbarna a színe. (Az elején volt pici rózsaszín azóta pedig barna, sötétbarna.) Ma szúrkálódik a hasam. Eléggé.
Szerintetek így felkavarhatta még jobban ez a gyógyszer és a tüszőrepesztő a menstruációmat?
Meg azt szeretném kérdezni, hogy kinek hogy volt a beágyazódás? Mennyiségre és színre? :)
Írtam a dokimnak is, de szerintem úgy el van havazva, hogy nincs ideje válaszolni. Várom vele pár napot hátha válaszol. Addig gondoltam megkérdezlek titeket, hogy Nektek mik voltak a tapasztalatok? :)
Válaszotokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- 5 hónapja szültem és még nem jött meg a menstruációm. Ez előfordul vagy extrém eset vagyok? Nektek hogy volt?
- Volt közületek valakinek esetleg terhességi tünete a beágyazódás után és a menstruáció esetleges megjövetele előtt?
- Rendszertelen, avagy soha meg nem jövő menstruáció
- Késik a menstruáciom, nem volt február óta, terhes se vagyok, a tesztek negativak, dokihoz se mehetek, mert tb nincs fedezve, mit tegyek?
- Túl korai a terhességi teszt? Beágyazódás vagy menstruáció előjele?