Ez foglalkoztat MOST! (beszélgetés)
2 sort sokkal jobban szeretek privátban...
annak van értelme...
A hoxa ezért jó...itt magasröptű, mégis mélyenszántó beszélgetéseket lehet olvasni...bejöttem a kertből, mert melegem van, aztán hallgatom a híreket, amiből elegem van, de itt a hoxa...egy élmény...
(hogy miért vagyok itt?....hát ezért)
Az más, ha valóban hasznos infóról van szó. Ez a portál csak locsi-fecsis.
Bár egy mégis van, ami tartósan jó téma, nem kellett volna pletykafészekké válnia...
vagyunk azzal úgy, hogyhaszontalan időtöltésen kapjuk magunkat.
Én többnyire akkor vagyok itt mikor lehuppanok pár percre pihenni, és ki akarom kapcsolni a dolgaimból magam. majdnem olyan ez mint egy meditáció.😀 Mikor felállok, újult erővel folytatom a dolgom. Most éppen kapálom a kis veteményest, megyek is vissza.😀
További jó csevejt mindenkinek, ha elfáradtam jövök, csak nem biztos hogy érdemben hozzá fogok szólni eme magas röptű társalgáshoz.😀
A való életben mindenről is beszélünk. Viszont ha megnézed az indexet, az más. Ott aki hígítja a témával kapcsolatos információkat amivel egymást segítjük, az többnyire meg van fegyelmezve. Sok esetben törlik is a hozzászólását.
Ez sokunk számára előnyös, mert így könnyebben megtaláljuk azt az információt amit vissza akarunk keresni.
Most éppen az foglalkoztat, hogy vajon mi késztetett téged arra, hogy megnyisd a-no-nim-ként az X+(ki tudja hányadik) "töltelék" fórumot.
Ja, persze tudom: most majd az jön - minek írok, ha nem érdekel...hát ez igaz. Kár minden leírt szóért.
További ajánlott fórumok:
- Beszélgessünk, bármiről, életről, boldogságról, szomorúságról, vagy éppen arról ami épp most foglalkoztat..
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- Engem most ez foglalkoztat
- Kóbor kutya! Ugyan ki foglalkozik velük? Most már nagyon elegem van!
- Hogyan tudnám bővíteni a vásárlói kört,ha most kezdtem Oriflame-mel foglalkozni?