Ez a gipsz így normálisan van fent? (tudásbázis)
de kell, hogy olyan gumiizé legyen rajta, kben eltörik a gipsz.
az enyém alatt nem volt,mert én vagy ugráltam otthon, vagy felhúztam a talpat(állandóan mosni kellett,mert kben olyan volt, mintha cipőben lennél otthon
Köszi a választ
Azóta mióta fenn van én is utána néztem ennek, azért is gondoltam mivel nincs járósarka vehetek rá egy nagyobb cipőt elvileg
Te tudtál rá esetleg cipőt húzni vagy lehetséges? előre is köszi
Mi történt amúgy?
helló. nekem 3 hónapig volt könnyített gipszem. ha van rá tizen x ezer forintod, nyugodtan tetesd fel. az ára nekem sem tetszett, de 3 hónapra muszáj volt számomra a könnyebb:) ja és adnak hozzá talpat külön.(illetve sztem az nem került pénzbe)
sárga volt és citromillatú :D és vízálló :)
Okt-januárig volt, én is zoknit húztam rá :)és utána húztam fel a talpat (mint egy szandi):) a hasbaszurit ne felejtsd el :) jobbulást :)
És a járógipsz nem kimondott úri cipő...ki kell dobni a gipszes lábat oldalra, és a gumisarkon csak fordulni csípőből....
Kívánok gyors gyógyulást!
szerintem jól van, mert láttam már ilyet másoknál is.
húzz fel zoknit ne fázzon, és jobbulást!
Járógipszet kaptam (V.-ös lábközépcsont haránttörés), de ahogy megyek vele, a lábujjaim lelógnak a talajra. Hideg is a járda, meg koszos is lesz. A lábujjak alatt nincs gipsz. Normális, hogy lelóg a lábujjam, vagy rosszul gipszelték, vagy én nem tudok normálisan meni ezen a gumisarok-szerűségen, amit a gipszemre tettek? Van valakinek ilyen járógipszes tapasztalata?
A válaszaitokat előre is köszönöm szépen!
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Fel lehet ezt valaha dolgozni... Ezek után normálisan élni?