Ez a fajta hintöpor jò a bàrànyhimlöre: Sparsorium hexachlorophenl? (tudásbázis)
cinkrázóra gondoltál már?
Susp. zinci Aquosa
Mentolos, hüsíti, szárítja....
aloevera first
ez rá a legjobb!!
Köszi a vàlaszokat...a leiràsa ott van a dobozàn, tudom a hatàsait, csak az èrdekelt lehet-e szerintetek alkalmazni.
Mondjuk a fenistil cseppeket adom neki, az szuper, nem vakarodzik, csak vègszüksègre gondoltam hogy ha szüksèg lenne rà
"Nagy nedvedző felületen a felszívódás veszélye miatt alkalmazása nem ajánlatos. A testfelület 10%-ánál nagyobb területre huzamosabb használata nem ajánlatos. Csak felnőtteknek. Kisgyermekeknek lásd a Sparsorium hexachloropheni pro infante vényelőiratot. Steril műtőkesztyűk beszórására nem megfelelő.Ellenjavallat: Kisgyermekkor. Halogénezett fenol származékok iránti keresztérzékenység esetén, égett, hámfosztott bőrfelületen, nagy nedvedző felületen, nyálkahártyán történő alkalmazása tilos.
Figyelmeztetés: A hexaklorofén áthatol a lipidmembránokon. A percutan felszívódás jelentős újszülöttekben és sérült bőrön keresztül, így szisztémás toxikus hatásokat okozhat. Idegrendszeri tünetek esetén kezelést azonnal beszüntetni.
Mellékhatás: Túlérzékenység, idegrendszeri károsodás (bőrről felszívódva), asthma (hintőpor), bőrirritáció."
én nem szórnám bárányhimlőre...
Ez a fajta hintöpor jò a bàrànyhimlöre: Sparsorium hexachlorophenl?
Neten nèztem de nem talàltam hogy hasznàlni lehetne-e a viszketö börre. Fertötlenítö, dezodoràlò hintöpor, mègsem tudom merhetem-e ràszorni..help me
További ajánlott fórumok:
- Rettentően izzad a 1, 5 éves gyermekem ebben a hőségben, hiába hintőporozom be. Alig van minimális pisi a pelusában. Másnál mi a helyzet?
- Létezhet az hogy a macska megdöglik a hintőportól?
- Amit a hintőporról feltétlenül tudni kell
- Táplálékkiegészítőben lévő talkum lehet káros, hasonlóan a hintőporban lévőhöz?
- Folyékony hintőporszerű testápolót hol találok?
- Bárànyhimlőre hintőpor vagy rázókeverèk a jobb?