Extrém hajszín a mindennapokban (beszélgetés)
nem is igaz. :)
én nem szoktam fogni.
Amikor tűzpiros volt a hajam, egyáltalán nem érdekelt, hogy mit gondolnak rólam. Nekem tetszett. Attól én még ugyanaz a nő voltam.
Szerintem régen rossz, ha valakit a haja színéről ítélnek meg.
Szegény szőkéket,komolyan mondom sajnálom!!
Esküszöm több barna nőt ismerek aki tök sötét,mint szőkét...
a szőkék is mind rib@ncok.
de ha befested barnára, egyből komoly, okos lány leszel.
Nem,tényleg nem,de mondtam,hogy attól függetlenül eddig csak ezzel a "fajtával" találkoztam.
Lehet rossz helyekre járok! :)
Akinek jól áll, hordja, semmi ellenérzést nem kelt bennem.
Ancsa19851, szerintem nem igazán a qrvaság ismérve, inkább amolyan, a hétköznapiság elleni lázadásnak tekintendő.
Nekem egyszer a szőkére festett rubin vörös lett végül ferrari piros. :D :D
Első nap letargia-második baseball sapka- harmadik nap kimerészkedtem az utcára és lám mindenkinek tetszett. :) Idegen nőci odajött megkérdezni hogy milyen festéket használok mert marha jó. Onnan, hogy megtanultam viselni élveztem...
Csak az a baj,hogy én eddig csak olyan cicababákkal találkoztam akiknek rikító feje és mindeki lavórja volt....
Talán ezért is kötöm már össze a kettőt.
igen, az előítéletek. :)
amúgy eddig azt tapasztaltam, h a legnagyobb rib@ncok szende szűzet játszanak. :)
Szerintem nincs benne semmi elítélendő. Legyünk egyediek, ebben a hajviselet, a hajszín is segít.
Az én szőke hajamban például kék tincsek vannak. Először furcsán nézek rám, de már megszokták, és ha véletlenül halványodik, szólnak. :)
Nem kell kiakadni semmi olyanon, ami más, mint a többi, más, mint a megszokott. Miért ne lehetne?
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Beszélgessünk a mindennapjainkról:)
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Egyedülálló anyák mindennapjai
- Szerintetek a sötétbarna hajszínhez milyen szín illik, ha csak alul szeretném befestetni más színre? Extrém színötletek is jöhetnek :)
- Extrém hajszinezőt vagy festéket hol lehet kapni Budapesten olcsón?