Extra száraz hajra milyen pakolás jó? (tudásbázis)
3. Lilibeth59
2017. ápr. 25. 15:46
A száraz haj folyamatos táplálást igényel, ezért ezt a pakolást minden hajmosás előtt érdemes megismételni. Keverjünk össze egy tojássárgáját mézzel, majd adjunk hozzá kevés sört és olajat (bármilyen növényi olaj megfelel, de ne használjunk sokat). Ez a pakolás elegendő, ha 15-20 percre a hajon marad.
2. maila
2017. ápr. 23. 11:50
Szia!A száraz hajba nehéz életet varázsolni, az enyém is száraz, pedig nagyon vigyázok rá, nem festem, nem kínozom semmivel. Nagyon sok termék kipróbálása során tapasztaltam ki, hogy mi a legjobb a hajamnak.Mindenkinek más válik be. Hajvég ápolót is használj rendszeresen.Itt a hoxán rengeteg napló van, ami hajápolással és hajnövesztéssel foglalkozik, ott rengeteg segítséget kapsz.
1. cornflake22
2017. ápr. 22. 16:01
Sziasztok! Sajnos kb 1 éve a hajam rettentően kiszáradt, sérült és kezelhetetlen lett annak ellenére hogy sosem festettem, csak 2szer volt összvissz színezve.. tudnátok ajánlani valami házilag elkészíthető pakolást ami tényleg hatásos és segít rajta? De komolyan úgy kell elképzelni a hajam mint egy szénakazalt, nagyon csúnyán száraz hiába használok ilyen olyan balzsamot :( előre is köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Milyen házi készítésű pakolást ajánlanátok festéstől lestrapált, kiszáradt hajra?
- Szerintetek melyik a legjobb hajápoló/pakolás festett száraz hajra?
- Sziasztok. nektek melyik sampon-balzsam-pakolás vált be száraz töredezett hajra?
- Legjobb hajpakolás vagy balzsam száraz hajra?
- Tojássárgája és langyos sör pakolás száraz és töredezett hajra?Valóban jó?