Szerintetek melyik a legjobb hajápoló/pakolás festett száraz hajra? (tudásbázis)
Nekem is zsírosodik, és a festék nagyon tönkrevágta.
Amúgy mindentől függetlenül ha nem vagyok nagyon lusta, kétnaponta mosom a hajam.
Bár azt mondják, ettől is zsírosodik. :(
Fene tudja!
Van a Kallos-nak egy mézes hajpakolása, és van egy másik méz tartalmú.
Baromi kellemes illata van, és fantasztikusan puhítja a száraz hajat!
Én imádom!
Fodrászkellékes boltban mindig kapható, de nekem a fodrászom szokott rendelni, ha szólok neki.
Szerintem a Tiéd is rendel Neked, ha megkéred rá! :)
Na az enyém is ilyen... Csak nekem szőke, és a szőkítő vágta haza. A töve gyönyörű szép, de az alja.... az folyamatosan törik.
Én azt vettem észre, hogy amíg a törött rész le nem nő, és nem vágatom le, az addig olyan lesz. Mióta ilyen én ricinusolajjal kenegetem a hajam, illetve revalid termékeket használok. Nekem az sokat segített a puhaságon.
Hanyagold még a hajszárítót, a hajvasalót, illetve a fésülködést vizes hajjal!
Sziasztok!
A problémám,hogy szülésemet követően és a nyári nagy melegben eléggé kiszáradt. Illetve a festett fekete hajamat tincsekben leszívattam és jelenleg barnára festetem,persze 15-20 cm-er le lett vágva belőle, de többet nem nagyon szeretnék. Érdekelne,hogy tapasztalataitok alapján melyik hajápoló tette rendbe a hajatokat,már ha volt ilyen problémátok. Régen gyönyörű egészséges és puha volt,egy hajszálam nem volt törött,még akkor sem,amikor szívattam le tincseket,most meg sepregetni lehet az aljával.
Köszönöm
mézes :)
szerintem...
További ajánlott fórumok:
- Mi a legjobb a száraz repedezett sarokra?
- Extra száraz bőr ellen mi a legjobb megoldás?
- Melyik a legjobb testápoló száraz bőrre, amely kevésbé tartalmaz vegyi anyagot?
- Szerintetek melyik sampon/balzsam a legjobb festett hajra ami olcsó is?
- Melyik balzsam vagy hajpakolás a legjobb száraz, töredezett, sprőd haj ellen?
- Melyik a legjobb hajpakolás festett töredezett hajra?