Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Exilis tapasztalatok fórum

Exilis tapasztalatok (beszélgetés)

jan. 29. 00:19
Kb 30 kg-ot szeretnék leadni. Rettegek a nyártól, nem bírom a hőséget, semmit nem tudok csinálni fizikailag olyankor, csak küzdök az életemért.
jan. 29. 00:16
Kb 5 órája vettem be az elsőt. Éjszakás vagyok, nem vagyok álmos, jó erőben vagyok, bár kicsi kólával vettem be, és pár korty tejes kávét is ittam. Kicsit ettem, de tudom kontrollálni.Szerintem jó szer. Nagyon bízom benne.
2024. ápr. 2. 17:32
Sziasztok 😁Rég volt hozzâszolãs ehhez a témâhoz. Azóta tapasztalata vkinek??
2021. okt. 13. 08:43

Sziasztok!

Én 3 napja szedem, edzem is mellette, viszont még semmiről sem tudok beszámolni.

Egy valamit észrevettem, mióta szedem nehezen alszom el, amúgy se vagyok a gyors elalvó, de most mintha még éberebb is lennék.

Olvastam, hogy az egyik összetevő élénkítő hatású, de eddig ezt sehol sem olvastam.

Esetleg itt valaki tapasztalt hasonlót?

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 19. 18:45
Sziasztok. Egy másfél hete szedem ezt az Exilist és már négy napja elő elő jön olyan hasi görcs, mint ami akkor van mikor megy a hasad. De nekem nem megy, de annyira fáj, hogy no-spat kell rá bevennem. Szerintetek ez lehet a tabletta miatt, vagy inkább valami más az oka? Tapasztalt valaki ilyet? Reggel és este veszem be, nem képem túl a napi két szemet.
2021. jún. 24. 17:35
Vkinél vmi új tapasztalat?
2021. ápr. 2. 13:04

Sziasztok!

Én most gondolkodom azon hogy elkezdjem-e szedni!

Valakinek van tapasztalata arról hogy a fogamzasgatlo tablettat nem gyengítí-e le? Nem szeretnék mar több babat igy 42 evesen!

2021. márc. 28. 08:00
Sziasztok kérdeznem hogy szerintetek baj lesz ha napi 2 ről háromra emelem? Nagyon szépen csökkent a súlyom és felakarom nyárra gyorsítani.
6. Meva90 (válaszként erre: 5. - 0c8f2ca217)
2021. jan. 7. 14:35
Szia! Elkezdted? Érzel bármit? Nem várok csodát de valami étvágycsökkentőt szeretnék...
5. 0c8f2ca217 (válaszként erre: 1. - Ybag)
2021. jan. 1. 22:14

Szia!

Elkezdtem már szedni?

Én már vettem (akciós volt év végén, gondoltam sokat nem vesztek vele)hétfőn kezdem.

2020. nov. 8. 22:38

Vigyazzon mindenki aki elkezdi.Ahogy mellekhatast ereztek azonnal alljatok le!

Ha gyomorral kapcsolatos betegségetek van el se kezdjétek.

2020. márc. 28. 11:00

Úgy indít, hogy "Ne dőlj be..."

És ez igaz erre a szerre is.

2. varadero (válaszként erre: 1. - Ybag)
2020. márc. 28. 10:42
Semmi újdonság. A szokásos csodaszerek egyike. Az ilyen készítményekkel Dunát lehet rekeszteni. Barnamoszat kóladió stb... kb egy tucatnyi hasonló kapszula, tabletta tartalmazza ezeket az összetevőket. Ártani nem árt de csodát ne várj tőle. A reklámkörítés is a szokásos. Olyan kutatások amikről a tudományos irodalomban nem is hallani, meg a lelkes használók csodás történetei a fogyásról csupa nagybetűvel. Igazán lehetne már egy kicsit fantáziadúsabb az iparág. Tudom nem ezt akartad hallani de a tartós fogyáshoz göröngyösebb, verejtékesebb út vezet.Ez a cucc egyike a milliónyi olyan szernek amely komoly fogyást ígér majd pedig egy év múlva elfelejtjük mert jön az újabb, még jobb csoda.
1. ybag
2020. márc. 28. 08:58
Sziasztok! Szeretnék véleményeket az Exilis nevű, diétát támogató készítménnyel kapcsolatban.Próbálta-e valaki? Esetleg most is szedi valaki? Pozitív és negatív vélemények is érdekelnek. Igazából ki szeretném próbálni,és csupán emiatt kíváncsiskodom kicsit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook