Évszaktípusok (Tavasz, nyár, ősz, tél). Te vajon melyik lehetsz? (beszélgetős fórum)
Én nem értek hozzá, hordok én majd mindent, kivéve a barna, narancs, szürke színek, és semmiből sem szeretem a pasztell árnyalatokat.
Szerintem az okozza a "problémát" hogy a szem színem fény és pihentség függő a mogyoróbarnától a zöldes barnáig bármi, a bőröm inkább évszak függő van hogy sápadt, hófehér vagy épp sárgás-barnás.
Hajam szerintem konstans sötétbarna, de nyáron előjön belőle egy vörös fény és világosabb árnyalat.
Barátnőm van ebbe belebolondulva, szerinte én ősz vagyok, vagy valami nyár. Hogy ez mennyire igaz? 🤷♀️
De magával még nem jutott konszenzusra 😂
tél tipusba tartozom:
sötét haj, fehér bőr, hideg zöld szem
élénk szineket, pirosat zöldet, feketét fehéret viselek a google szerint is ezek állnak jól
Egyébként februárban hatalmas hóban születtem
Erről a megközelítésről még nem hallottam.
Én is tél vagyok, és nyáron születtem.
Amilyen évszakban születünk, általában az a típus vagyunk. Nekem van erről könyvem és valóban tavasz típus vagyok (márciusban születtem). A színek illenek a leírásoknak.
Családtagjaim ismerőseim is beleillenek a típusokba születésük alapján :O
... én is őszre tippelek, de a rúzs, ami rajtad van, az tuti nem a színed! :)
Végeztem tanfolyamot ebben a témában, de soha nem használtam, max a családban ruha vásárlásnál, hajfestésnél. :)
Így nem nagyon lehet megtudni, mert annak
a megállapítása kb. 2 órát vesz igénybe.
Vannak (gondolom ma már több is) olyan helyek
ahol kimondottan ezzel foglalkoznak, ha kíváncsi
vagy érdemes felkeresni egy ilyet!
(amikor én voltam akkor még csak egy volt Magyarországon, vagy 30 évvel ezelőtt!)
Viszont sokat segített!
Sziasztok! Nagyon érdekes téma ez a nők körében. Gondoltam, már miért ne lehetne itt megkérdezni, hogy melyik lehetek a színtípusok közül. Szerintetek? Van friss kép rólam fent az adatlapomon!
Kellemes napot!
R.
További ajánlott fórumok:
- 2011 tavaszra tervezett babaprojekt
- 2008 tavaszi babák
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Évszaktípusok. Szerinted melyik lehetsz?
- Párodnak névnapja van, de nem lehetsz vele, milyen frappáns, egyedi sms-t küldenél Neki?:)
- Meg tudnátok állapítani nekem, hogy melyik évszaktípusba tartozom?