Ezt egy csöppet túlreagáltad. Én is csak egy egyszerű kérdést tettem fel, mert tényleg érdekel a válasz. Rávilágítanál, kérlek, hogy hol volt ebben leminősítés?
Megnéztem a linket a link szerint Tavasz típus vagyok.. Kellemes típus és tény hogy a bőröm érzékeny,s igen a meleg árnyalatok a világos színek illenek hozzám tény.
Nyár vagyok. Kb. 25 ève vègeztem egy kozmetikai tanfolyamot, ott tanultuk. Szemszín, haj-, bőrszín. De általában ráèrez az ember, ès a típusának megfelelő színű ruhákban èrzi jól magát.
Tél a tippem, a hideg élénk színek állnak jól. De van kivétel, a barackszín is ok, azt meg nem ehhez a típushoz írja. (a kékes, lilás rózsaszín kellene passzoljon jobban).
Pár évvel ezelőtt találkoztam először az évszaktípusokkal és mindmáig nem sikerült eldöntenem, hogy akkor most melyik is vagyok én. Kinek sikerült megállapítania szakember nélkül? Nem az életem múlik rajta, de azért, na, jó lenne tudni!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.