Evésnél döntésképtelenség (beszélgetős fórum)
11. Imisz
2022. szept. 1. 15:16
Az, hogy "ennék valamit" nem egyenlő azzal, hogy éhes vagy. Szerintem is inkább várd ki míg rendesen megéhezel, akkor nem lesz -talán- ez a döntésképtelenség. Nem azt mondom, hogy éheztesd magad de a napközbeni nyitogatom a hűtőt és ez se jó, azt sem kívánom olyan nassolás-szerűnek tűnik.
10. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 1. 09:34
Tippem nincs,,de azt gondolom nem vagy éhes,,úgy igazán.
9. Csicsi25 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 1. 09:33
Na, erre mondta apukám gyerekkoromban: ha nem tudod mit egyél, akkor ne egyél semmit! :)
Szerintem ne csinálj ebből problémát magadnak! Ahogy már javasolták, ilyen helyzetben inkább igyál egy pohár vizet, vagy teát.
8. Alnisa
2022. szept. 1. 08:55
Én is unalomból nassolok, vagy épp ha nem akarok nekiállni a dolgomnak és eszegetek, hogy addig se kelljen mást csinálni. Olyankor van az, hogy bármit eszek, igazából semmi nem esik jól, olyan mintha mégsem azt kívántam volna.
7. brandy85
2022. szept. 1. 08:19
Igyál egy pohár vizet,rájössz,hogy nem is éhes vagy.
6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 1. 08:02
Nálam ez akkor van ha épp nincs semmi dolgom, unatkozok. Foglald el magad
5. kannanana
2022. szept. 1. 07:44
Nekem is volt ilyen problémám. Lelki eredetű volt. Az idő segít, hidd el. Nem pár hét vagy hónap, de 1-2 év múlva már nem lesz ilyen gondod, ha neked is lelki/pszichés.
4. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. szept. 1. 07:03
Ez inkább dicsekvésnek tűnik, de szerintem itt inkább "irigykedő" hozzászólást fogsz kapni.
Amúgy a zavar a súlyod az mit jelent? Túl kevés?
3. bozsu55
2022. szept. 1. 06:02
Soha nagyobb bajod ne legyen.
2. birebora
2022. szept. 1. 03:25
Irigyellek:)
2022. aug. 31. 23:23
Mostanában zavar a súlyom (ami nagy részben a sportomnak is köszönhető). Van olyan napközben, hogy ennék valamit, de hiába van otthon minden amit általában szeretek és a kedvencem, nem kívánok semmit. Ilyenkor sokszor már felidegesítem magamat, hogy nem tudok dönteni, hogy mit egyek és így inkább nem eszek semmit. Nincs konkrét kérdésem, csak ezt a problémát szeretném megoldani, ha esetleg van valami tippetek.