Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Évekig 100 kg-os disznót vágtunk január elején. Idén... fórum

Évekig 100 kg-os disznót vágtunk január elején. Idén... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

9. Hansika (válaszként erre: 7. - Vigyefene)
ma 12:29

Nekem sok minden kimaradt az eletemböl.

senki farkät sem kellett fogni 4 evesen...-D

8. vigyefene (válaszként erre: 7. - Vigyefene)
ma 11:47
ropni
7. vigyefene (válaszként erre: 6. - Hansika)
ma 11:47

Te majd a saját lagzidban fogod ropno a menyasszony táncot.

--------------

Nekem már 4-éves korban kellett segiteni fogni a malac farkát. A legnagyobb 420 kg.-os mangalica volt.

Arra emlékszem legjobban, h vittem kolbászt iskolába, a Mamámnak megmutattam az 5-6 cm.ereset, a 20 centimétereset eldugtam a kabátom alá. Egyszer megjegyezte h gyorsan fogy a kolbász, pedig több nap mint kolbász.

Ejnye-bejnye, rossz kölök voltam.

ma 11:30

En meg soha nem lättam disznovägäst az eletemben.

Lagziban sem voltam soha.

5. globus (válaszként erre: 3. - Tsfmvk)
ma 10:17
Azt igen, de a napját nem irigylem 😃
ma 10:16
December elején vágtunk. Mi városiak vagyunk, de megvan a bejáratott csatorna, ahol felesben megoldjuk. Zömmel füstre megy, a házi sonkának párja nincs. Töpörtyű, disznósajt, hurka szinte ajándék.
ma 10:01
Mi 2 hét múlva, 2 mangalica pocát. Várom már a friss tepertőt meg sült húst.
2. elbb
ma 09:17

Anyukám is mindig ezt mondta. Amikor levágtuk a disznót, megszámolta a csomagokat, kolbászokat, ezt-azt, majd azt mondta, na ebben az évben már nem halunk éhen. :)

Ügyesek vagytok amúgy, én nagyon várom, hogy majd újra vidéken élhessek, a főváros helyett, és vissza fogok állni a háztájira. Ha disznót nem is nevelek( szerintem ahova költöznék nem is lehet) de neveltetni lehet máshol, és baromfikat is lehet tartani.

Meg lesz konyhakertem is.

Anyu arra is mindig azt mondta, ha eltettünk 50 üveg lecsót, hogy akkor 50 napra már van kaja. :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook