Eurorest Hotelcsekk tapasztalatok (beszélgetés)
Pécsett eladó Eurorest csekk, amelyik kétszer 3 éjszakás ingyen szállást biztosít/külön vagy egyben felhasználható/ fechtel.rita@gmal.com
/2015.09.19 -ig felhasználható, 2 személyes/
Eladó egy 2 főre szóló, 1-7 éjszakás Eurorest hotelcsekk 3500 Ft-ért. Lejárati ideje: 2015.09.16.
melcsy93@freemail.hu/06304107272
Eladó 7 napra, 2 főre szóló Eurorest Voucherem.
Lejárati idő: 2014.12.03
+36-20/317-4525 , kungl@kungl.hu
Sziasztok!
1-7 napos eurorest hotelcsekkemet szeretném eladni, mert nem tudok most elutazni. 2014.01.29-ig érvényes, ára: 5000 Ft.
Kedves Jánosné!Írtam privátban,nem tudom láttad-e,
egyáltalán átment-e?Esetleg érdekelne.Írj privi.
Szevasztok!
ajándékba kapott hotelcsekkemet eladnám,mert én nem tudom felhasználni,
2014.01.04.ig érvényes.1-7nap /5000-ft/
Kedves Évacica!
10 nap, Bulgária, Balchik. Jó szállás, príma konyha. Félpanzió. 320 Eu 2 személyre 10 napra. Egyéb kiadás: a szokásos, minden utazásnál meglévő: utazás, költőpénz. Kb. 120 Eu spórólás. Akinek ez semmi, annak tényleg nincs szüksége a csekkre:)
Igénybe vettük.Akkor itt a konkrét példa annak, aki utazna: Eger, Bachus panzió.Az kötelező étkezésért fizetendő nagyjából valóban annyi, mintha hotelcsekk nélkül mennénk. Attól függetlenül jól éreztük magunkat, de ehhez nem kell a hotelcsekk.Pici hátulütője azért volt.A vacsorát nem választhattuk meg, csak elénk tették. Pl. Enyhén sült csirkecombot párolt rizzsel.
Most belefutottam ebbe Turisrtico-ba én is, a végén derült ki, hogy ez a hotelcsekk ismét. Évek óta kapom a leveleiket, hogy rendeljek csekket, de nem fogok újra.
Ajánlom, inkább regisztráljatok be a Gulliver üdülési licitekre, vagy a "csak1nap"-ra. Ott nem ér meglepetés, és kis szerencsével olcsón lehet utazni. Mi mindig itt vásárolunk, általában féláron. Összefoglalva: Ne hotelcsekkezz, már azért sem, mert mindenféle trükköket bevetnek ahhoz, hogy eladjanak. Egyre kevésbé megy az üzletük, sztem. :) Jó nyaralást kívánok mindenkinek, bárhogy is intézi azt!
Eladó!!!
Eurorest hotelcsekk 10 napos.
2012.06.10.-ig felhasználható.
a linkből nem derül ki semmi.....
de ha ez ua. az eurorest, amivel én már találkoztam, akkor az a hátulütő, hogy kötelező ellátást kérni a pihenésedhez (ami ugye nagyon kedvező áron van), és ez az ellátás meg gyak. annyiba kerül, mint ha simán elutaznál, kedvezmény nélkül (sőt talán többe is).
Nemrég kaptam egyet. Szeretnék valami kicsi aranyos fogadót találni itt Magyarországon a télen.
Ennyivel is beérném jelenleg.
Még nem tudom, hogy keresgessek.
Kb egy hónapja hasonló fórumot indítottam :)
A végre kiderült, hogy az a 2-3000 Ft /nap/fő.
Persze lehet olcsóbb így, mint e nélkül,de ha kiszámolod nagyjából ott vagy, mint a csekk nélkül. Mellesleg még azóta sem kaptam meg...
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?