Ételeink adalékanyaga a nátrium-glutamát, de mi is ez valójában? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ételeink adalékanyaga a nátrium-glutamát, de mi is ez valójában? (Jó tudni!)
2. michelle.r
márc. 7. 10:39
"Voltak félrevezető információk, aggodalmak ezzel az adalékanyaggal kapcsolatban is, de az egészségügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy ez az ízfokozó a legtöbb ember számára biztonsággal fogyasztható és csak egy kisebb csoport érzékeny rá."
Mindegyik? Vagy aki nem ért egyet, az nem egészségügyi szakember?
1. Szmitike
márc. 7. 09:35
Mivel vannak olyan termékek, amelyek fogyasztása után rosszul vagyok, allergiás reakciókat váltanak ki nálam, ezért kénytelen vagyok úgy vásárolni, hogy elolvasom az élelmiszerek összetevőit, mielőtt a kosaramba tenném őket. Rengeget termék tartalmaz nátrium-glutamátot, így utánaolvastam mi is ez.
Ugrás a teljes írásra: Ételeink adalékanyaga a nátrium-glutamát, de mi is ez valójában?
Ugrás a teljes írásra: Ételeink adalékanyaga a nátrium-glutamát, de mi is ez valójában?