ET+6.napon ma barna folyásom van..Szerintetek reménykedhetek még? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!! Mi van veletek....?? Pozitiv ?
Ne keseredjetek el! Sose szabad feladni ! Nekem pl. azt mondta a doki hogy nem lehet gyerekem....nem adtam fel. Ma egy 16 éves fiatalember teszi szebbé napjaim ! Fel a fejjel csajok !!!!
Mindig van egy sorstàrs, egy biztató szó még az éteren keresztül is, aki/ami segít tartani a lelket. Nekem is voltak és fontos!!!
Köszönöm, a fekvés màr okés mióta lement az ideg gyulladàs a derekamból. Kisfiam kíméletes, kislànyom tegnap nagyon eleven volt, ma kellemesebb, hogy nem rugdos fàjdalmas helyeken. Ők Vàrnagyos babàk. :)
A ruta jó a sebgyógyulàsra, erősíti az érfalakat. Én pl a vérzés és az utàna következő barnàzàs utàn megint nagyon véreztem a 8.héten és 2 hétig megint barnàztam, mert akkor pedig vérömlenyem lett a méhemben. Ekkor szedtem, hogy felszívódjon.
A vérhigítóban nem vagyok otthon. Viszont akkor emellett a rutascorbin szedésre is feltétlen rà kell kerdezni az orvosodra vagy gyógyszerészre.
Én 3 naposokat kaptam vissza. ET+12-nél pirosan véreztem. Az aznapi vérvétel 439-es hcg eredményt hozott és 6+0-nàl 2 szívecske pulzàlàsàt làttuk a monitoron.
Nem tudom hàny napos embriókat kaptàl vissza, de előttem màr írtàk, hogy lehet beàgyazódàstól is, ill. az utro engem pl felmart, így attól is barnàztam.
Rutascorbint szehetsz, ill. pihenj, ne emelj, ne hajolj.
Nagy kalappal! ++++
További ajánlott fórumok:
- 3 napja barna folyásom van, terhes lehetek? Segítsetek!
- Peteérés után néhány nappal enyhe barna folyásom szokott lenni mostanában. Érdekelne, hogy valaki tapasztalt-e már hasonlót?
- Rózsaszínes, barnás folyásom van, ez már a nyákdugó?
- 06.12-én barna folyásom volt és még nem múlt el. Tud nekem valaki segíteni hogy mitől lehet?
- Együttlét után 2-3 napig barnás folyásom volt, mi okozhatta?
- Mitől lehet a ciklus 12. napján erős, barna folyásom?