Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Eszembe jutott, hogy mikor kicsi voltam, sokszor zacskóból... fórum

Eszembe jutott, hogy mikor kicsi voltam, sokszor zacskóból... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
okt. 1. 00:26
regen nem volt divat aggodni ilyesmin,mint napjainkban!
30. Görögtánc (válaszként erre: 4. - Globus)
szept. 25. 02:52

A kertemben most is sokszor csak lekapok valamit és megeszem. Pl málna is ilyen.

Most érik a körténk, szép nagyok és mennyi finomak, amikor az udvaron vagyok mindig megeszek néhányat, azt is csak gyorsban letörlöm.

29. LBO (válaszként erre: 28. - Timycat)
szept. 24. 20:26

Vettem olyan koszos bolti paradicsomot egyszer, hogy annak a sima lötyikölés tényleg nem segített. Rendesen dörzsöltem hogy lejöjjön róla az a valami ami rajta volt.

Szóval inkább saját termesztés amiből csak lehet. Persze tudom, nem mindenkinek van erre lehetősége.

28. timycat (válaszként erre: 27. - LBO)
szept. 24. 19:05
Persze, de ha mosod is dörzsölöd gondolom. Sokan azt hiszik jellemzően az aki mosás nélkül biztos nem enne semmit, hogy ha hideg víz alá teszik a gyümölcsöt akkor az tiszta lesz... még a száraz dörgölés is többet ér mint a lötyikölés magában.
27. LBO (válaszként erre: 26. - Timycat)
szept. 24. 19:01
Ha boltban veszem, akkor megmosom. Meg ha itthon rászárad a föld, pl. cukkíni, akkor persze lemosom. De amúgy csak áttörlöm.
26. timycat (válaszként erre: 25. - LBO)
szept. 24. 18:55
Arra is, de igazából a bolti zöldség-gyümölcsre, azokat kezelik még leszedés után is, nem csak előtte.
25. LBO (válaszként erre: 19. - Timycat)
szept. 24. 18:53
Nem permetezünk semmit, ha erre gondolsz.
szept. 23. 17:43

Itthon mindent dobozból, üvegből iszok. Mondjuk mind a hárman. 😄

Poharat,bögrèt csak akkor használunk ha van itt valaki.

A poèn,hogy pohár gyűjtögető vagyok. 🤣

23. tumbo2 (válaszként erre: 14. - Józsibirka)
szept. 21. 11:19
én dobozból sosem tudtam inni.semmit sem,mert akkor mindenem kólás,stb.lesz.
22. tumbo2 (válaszként erre: 16. - 55Judit)
szept. 21. 11:15
én egyszer rászóltam egy nőre,mikor még hozták az ebédet nekünk.rákönyökölt a koszos ruhájával a kiszolgáló pultra.
21. Ruslan (válaszként erre: 20. - Globus)
szept. 21. 11:11
Ráadásul már vannak kitéve műanyag kesztyűk is melléje, mégsem használják. Nem tartom jó ötletnek az önkiszolgálást csomagolatlan pákáruknál. Ha mégis veszek és nincs kesztyű, akkor a zacskóval fogom meg és belefordítom.
20. globus (válaszként erre: 17. - Srcrss)
szept. 21. 10:56
Sosem értettem, miért kell 25 zsemlét, kenyeret összefogdosnia, hogy egyet kiválasszon valaki. Azelőtt, amig eladótól kerni kellett, azt kapta, ami sorra került, mégis jó volt.
19. timycat (válaszként erre: 9. - LBO)
szept. 21. 10:41
Szermaradványok ellen a fizikai dörzsölés többet is ér, mint a hideg vízzel lelötybölés.
18. ,zumba (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 10:39
Nekem is van ilyen emlékem. Sőt: a pékáruk a bolt előtt ládákban várták, hogy eljöjjön a nyitási idő és megettük, és itt vagyunk. (nem környezetkárosító zacskókban pihentek.)
17. srcrss (válaszként erre: 15. - Globus)
szept. 21. 09:53
Sokkal undorítóbb, hogy emberek öszzetapogatják.
16. 55Judit (válaszként erre: 15. - Globus)
szept. 21. 09:29
nem csak futkosnak. Azt olvastam, patkány ürékkel is tele vannak a sörösdobozok, gyakorlatilag szennyezettebb kívülről a doboz mint egy wc ülőke. Hogy ki mennyit nyalogatja, ő dolga. :)
15. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 21. 09:21
Tulajdonképpen az energiaitalok, dobozos üdítők sem higiénikusak. Áll a raktárban, lepi a por, egerek futkosnak rajta... ehhez képest a tejféle 1-2 napos.
szept. 21. 09:21

Amúgy, Igazad van.

(De én dobozból is szoktam Sört inni,) 😁

13. globus (válaszként erre: 7. - Utolsó betyár)
szept. 21. 09:17
Azon más van, ilyen fura apró fekete bogarak...bár pár éve nincs kertem, változhatott az ízlésúk.
szept. 21. 09:09
Én se. Se a zacskót, se a tejet.
11. Regin_a (válaszként erre: 6. - Pulcsis)
szept. 20. 19:57
Kérjél dinnyét annak a közepét/lékét kóstóltatják
10. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 19:42
Ma már én sem.
9. LBO (válaszként erre: 2. - Globus)
szept. 20. 19:27
Mi még most is. Zöldséget, gyümölcsöt mindent is mosatlanul. Kedvencem a paradicsom. Max. a pólómmal kicsit letörlöm.
8. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 19:25
Én is. 🥰
7. Utolsó betyár (válaszként erre: 4. - Globus)
szept. 20. 18:27
Finom poloska ízű málna. :))
szept. 20. 18:20
Nekem a halálom, amikor a zöldségesnél a 7 éves fiamnak mosatlanul kínálják a gyümölcsöket, hogy kóstolja meg. Ok, hogy szép gesztus, de akkor is...
5. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 20. 18:18
Pedig pont ilyen retkes volt, csak nem szajkózták annyit, hogy "úristen"...
4. globus (válaszként erre: 3. - Srcrss)
szept. 20. 14:35
Sokat nem is lehet rendesen megmosni. Málnát, apró bogyósokat, epret. Csak öblítésnek lehet nevezni.
3. srcrss (válaszként erre: 2. - Globus)
szept. 20. 14:19
Most is. :D De a boltit nem enném meg mosatlanul.
szept. 20. 14:15
Valamint fáról ettük a mosatlan gyümölcsöt...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook