Esküvővel kapcsolatos ötletek (beszélgetés)
Sziasztok,
esküvő ügyben: mi már túl vagyunk rajta. Kanadában éltünk a férjemmel és ott kötöttünk házasságot 8 éve júniusban. Két tanú és 2 barát volt jelen. Kis kápolna, séta a vízesésnél, vacsora a kilátói toronyban. DE itthon is meg szeretnénk ünnepelni a családunkkal. Én a 10. házassági évfordulónkra gondoltam. Kis kerti mulatság, svédasztallal, grillel. Mivel már házasok vagyunk és van 2 gyönyörű gyerekünk, így a ceremónia magyar változatára én egy barátot szeretnék megkérni. A családunk nem túl nagy egyik félről sem, így szerintem a kertünk ideális helyszín lesz, igaz, hogy addig még egy kis kertépítés vár rám, de sebaj...
Unokatesóméknál volt hasonló jellegű a házasságkötés. Pénteken bementek 2 tanúval a házasságkötő terembe és szombaton egy nem hivatalos ceremónián a család előtt tettek fogadalmat. Utána kerti buli, svédasztal és ünneplés. A zenét egy cd lejátszó szolgálta, amire már előzőleg összekészítették a kedvenc zenéiket. Nagyon jól sikerült.
Sok sikert kívánok mindenkinek, aki még a nagy nap előtt áll. Tudom, hogy mennyi fejtörést okoz, hiszen ez a ti nagy napotok, amire egy életen át emlékezni fogtok.
Sziasztok!
Nekem is jovo majusban lesz, a lakodalom max. 50 fos lesz. Magyarorszagon tartjuk, de mivel a parom kulfoldi, ezert neki keves rokonsaga lesz ott.
En ugy gondoltam, hogy a dekoraciot meg lehetne pl. oldani ugy, h kitalaljuk a szint (mi esetunkben rozsaszin vagy lila), es veszek hozza gyongyoket, amiket tetszolegesen felfuzok, es ebbol lesz a szalvetagyuru. Lehetne meg pl. szines dekorkavicsokat hasznalni, vagy gyertyakkal megoldani a dolgot.
Nalunk nem lesz par dolog (pl. hazdiszites, vofely, menyasszonytanc - mivel a paromek ezt nem ismerik kulfoldon), tehat ezek miatt nem kell aggodnom.
Mivel keves meghivo kellene, max. 15-20db, ezert ezt is kihagyjuk, plane hogy 2 nyelven kellene nyomtatni...
Egyelore ennyi otletem van meg csak. De vegulis meg van ra 9 honap :)
sziasztok
én új vagyok. ma regisztráltam
mi jövő májusra tervezzük az esküvőt, de nálunk is a pénz szab határt.
ha van ötletetek bármire szívesen veszem
Halihó!
Hasonló cipőben járok én is. Most tervezzük párommal az esküvőt kora őszre (szeptember).
Én szívem szerint csak a két tanúval mennék négyesben, de ebből persze hatalmas sértődések lennének. Részemről a család meglehetősen kicsi, de párom részéről viszont hatalmas. Úgyhogy most törhetjük a fejünket, hogy hogy s mint legyen, merthogy pénzünk az nem igazán van :)
Mennyivel is jobb a lagzi költségét elnászutazni, nem? :) Na jó lehet, hogy kicsit önző vagyok de szerintem így szól csak rólunk a nagy nap, ha nem vagyunk ezren. Egyébként még az fordult meg a fejemben, hogy mivel lakásvásárlás előtt vagyunk lehetne lakásavató bulival is kárpótolni a barátokat.
Köszönöm Neked is Herbalife!
Tök jó ötlet, hogy ne a házasságkötő teremben legyen az esküvő. Na most aztán agyalhatok:) legyen romantikus, jól megközelíthető...
Köszönöm szépen!
nekünk a helyszín dobta fel-részben, egy szép kis tavacska partján volt!
de azt hiszem, Te konkrétebb "feldobásra" gondolsz..
Ha a lagzit szeretnéd kicsit helyettesíteni azok számára, akik nem lesznek ott, egy kis állófogadást lehet rendezni, sütikkel, üdítővel a helyszínen, ha megoldható. Közben lehet olyan előadót is hívni, aki nem sztár, de jó műsort csinál, szépen énekel v. ilyesmi. Vagy baráti körből beszervezni jó hangú, bevállalós emberkéket, szerelmes dalokat karaoke-val előadni..na elszállt a fantáziám, hirtelen ennyi...sok boldogságot!
Esküvőt tervezünk a párommal, ahová meghívnánk a népes rokonságot és persze a barátainkat is. Viszont lakodalom nem lesz, csak a szűk családdal (kb.25 fő) mennénk el vacsorázni.
Viszont szeretnénk valamivel feldobni a polgári szertartást, ha már lagzi nem lesz. Ehhez szeretnék ötleteket kérni.
Remélem segítetek, mert mi elakadtunk annál a pontnál, hogy hívjunk meg egy ˝sztárvendéget˝...
De az meg már megint nem lenne egy olcsó mulatság...
További ajánlott fórumok:
- Iskolai ötleteket gyűjtsünk! Tantárgyakkal, tanulással, neveléssel kapcsolatban milyen jó tapasztalataid vannak gyermeked iskolájában?
- Hogyan tehetem izgalmasabbá a kapcsolatunkat( Sex terén) Új ötletek?
- Szülinapi meglepetés ötleteket szeretnék! 3 hetes a kapcsolatom...
- Megbánás esküvővel kapcsolatban
- Kapcsolat felpezsdítése, megmentése!Tapasztalatok, ötletek!
- Szegediek segítsetek kérlek esküvővel kapcsolatban! SOS!