Esküvőre gyerekek - mindenki hazamegy tízkor? (beszélgetés)
Ha tenyleg olyan sok a kisgyerek ahogy irod es van egy darab kis szobatok a sok gyerekre, akkor lehet nem a legszerencsesebb a helyzet, elfer a sok gyerek a kis szobaban?
Nem tudnad megkerdeni a meghivottakat, hogy mi a tervuk, talan az lenne a legegyszerubb.
Hidd el, hogy el fognak aludni azok a gyerekek a kis szobába :)
Én is voltam kicsinek esküvőn, egy darabig eszem ágában sem volt aludni, buliztam én is, es a kisebbek is :) Aztán valamikor hajnali 1-2-3 nem emlékszem, a folyosón volt ilyen nagyon hosszú egybe ülőgarnitúra szerűség, es ott aludtunk. Sok felnőtt járkált, szóval figyelve is voltunk.
Egy gyereknek oriasi élmény egy esküvő, ők jobban fogják bírni mint ti :DDD
Nem sok esküvőn voltam még, főleg nem mostanában, szóval nem tudom, mennyire jellemző, hogy a gyerekes szülők megoldják a kicsik elhelyezését. Én eddig csak olyan esetet láttam, ahol a szülők hazamentek, ha a gyerekek elálmosodtak...
Na most, nálunk éppen úgy állnak a dolgok, hogy sooooook meghívott párnak van pár éves gyereke, akik nyilván nem bírják ébren hajnalig, ez természetes. Azt nyilván nem mondhatom, hogy figyelj, ne hozd már a gyereked, másrészt viszont attól tartok, így a fél násznép le fog lépni már este tízkor, amikor a gyerekek elfáradnak...
Van egy kis különszoba, ahol van lehetőség lefektetni a gyerekeket, de nem tudom, mennyire alszanak el idegen helyen és mennyire akarják a szülők ott altatni a kicsiket. Egyébként, ha pár emberről lenne szó, nem zavarna, de tényleg sokan lesznek gyerekkel, főleg azok, akik még fiatalok, táncolnának, hajtanák a mulatságot.
Szerintetek elkönyvelhető, hogy ez esetben tényleg szinte minden kisgyerekes szülő haza fog menni ilyen korán és alig maradunk éjfélig, éjfél utánig? :/
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Egyedi ajándékötletek, névnapra, születésnapra, férfiaknak, nőknek, gyerekeknek, mindenkinek!:)