Esküvői szolgáltatók - tapasztalatok (beszélgetős fórum)
Szia Ágica,
mi is jövőre tervezzük és éppen május 26-ra :D
Szia!
Csak, hogy megerositselek, nekem mar nagyon sokat segiettel amiert nagyon halas vagyok.Nagyon jo, hogy csinaltal ilyen forumot es megegyszer koszonom a sok segitsegedet. Remelhetoleg most mar konnyebben fog menni a dolog. :)es tovabbra is figyelem a forumot:)
azért vőfélyből is van sokféle. aki rugalmas, azzal bármit meg lehet beszélni. és a cm egy nullával többe kerül kb. (jó, nem, de mondjuk 100 rugótól kezdődik)
persze mindenki maga dönti el.
...férjecském itt sír, h ő akkor most ál-vőlegény?! :DDD
(és aszongya, ne írjam le ezt, de csakazéris :P :S)
én is remélem, h haszna lesz!
(mondjuk elég durván jól tolnám, ha "ál-menya" lennék...elég ránézni a hsz-eimre, meg a naplómra...:DDD )
Nálunk volt vőfély anno, de én nem akartam játékokat,a holt ponton így is szépen túljutottunk, fel se tűnt,hogy volt holtpont:). Reggel 5tájt ment el az utolsó vendég.... Jó ötlet ez a fórum, a szolgáltatók is tanulhatnak belőle,milyen igényeik vannak az "ügyfeleknek", mit szeretnek általában,mit nem. És persze a "menyák"(jó szó:) ) is sokat profitálhatnak belőle.
Ha Csillag TM tényleg segíteni akar,ami miért is hihetetlen, akkor miért kell elvenni a kedvét, a segítőszándékát a rosszindulatú hozzászólásokkal? Értem én, hogy fórum, meg internet,meg bárki arctalanul mondhat bármit,de akkor is...
Magánban beszéltük! ;)
Harag? Az nincs. :)
Tavaly egy családtag esküvőjén a fiam lehetőséget kapott, hogy bemutassa, mit tud.(Bűvészkedik.)Igazság szerint nem terveztük meg, csak spontán megkérdeztük a vőlegényt. Hihetetlenül nagyot dobott az amúgy is jó hangulaton! Igazán egyedivé, emlékezetessé tette a lagzit! :)
(Ha valakit érdekel, vállal fellépést. ;)
Szia!
Róluk én is hallottam már, de volt aki dicsérte őket volt akik meg húzták a szájukat a nevük hallatán. Mondjuk nem ugyanolyan esemény volt a két vélemény, mert az egyik esküvő volt, ott dicsérték őket, a másik pedig iskola bál, ott nem voltak megelégedve.
Fehérvár környéki vagy?
Nincs kedvenc...Ahogy kedvenc páros sincs.
Egy nagyon ügyes párossal szó szerint bárhol parádés anyag alkotható. Bárhol.
Szia. :)
Inkább modernebb, zsurnaliszta stílusban dolgozom a kreatív fotózások során.
Ha hagyományosabb beállítást kér a pár, akkor pedig az utómunkában faragom picit modernre a képet.
"Jut is, marad is" :)
Üdv. körünkben:-)
Milyen jellegű fotókat készítesz? Hagyományos beállított vagy kreatív?
nem sértődtem be:) reagálhatnék a hsz-ed többi részére is, de ezzel sztem zárjuk le a vitát. ha csak egy embernek is segít majd ez a fórum, akkor megérte.
még csak annyit: elég rendesen ki lehet szűrni az ál-menyasszonyokat, mi legalábbis a csajokkal szemfülesek voltunk anno;)
hát amikor fontos volt a vőfély:
- érkezéskor a lagzihelyszínre (bevonulás, pezsgőzés levezénylése)
- este amikor volt vmi progi (tánc, torta, stb.) a nép összeterelése
- konzultálás a szolgáltatókkal (zenekar, stb.)
- menyecsketánc után, mikor tipikus holtpont van (indulnának sokan haza), meg amikor a zenekar nagyobb szünetet tart hajnali 1-2 körül, kell vmi játék, h ne haljon be a buli végleg, ezt nekünk tök jól megoldotta
- és persze amikor gond van: részeg a zenekar, késik/túl korán jönne a vacsi, stb...
ti mit beszéltetek ezzel a baráttal?
További ajánlott fórumok:
- Van valakinek tapasztalata az egészségpénztári szolgáltatásokról?
- Ismeritek a gas.hu szolgáltatót? Tapasztalatok?
- Oncompass Medicine szolgáltatás vélemények, tapasztalatok
- Humánorientáció Oktatási és Szolgáltató Kft-ről milyen tapasztalatok vannak?
- Digi szolgáltatásairól kinek mi a véleménye tapasztalata
- Kuponoldalak; szolgáltatások tapasztalatai