Ismeritek a gas.hu szolgáltatót? Tapasztalatok? (tudásbázis)
nem..miért kellett volna ?
a tigáz felé még ki kellett fizetni a hátralékot ,ami kb 30 ezer volt...
Azt mondták ,hogy több havi díjat kell előre befizetni ?
Na akkor most mi van?? :)))
neked nem kellett több havi díjat befizetned az átállás előtt?
Igen , pont ma jött a gas-tól csekk..valami alapdíj...
a Ti... meg még azt hiszem májusban jött zárócsekk ...
Most a fogyasztás szerint fizetünk. Nyáron 5-6 ezer, télen akár 35 is. De a szerződésen fel van tüntetve egy éves átlagfogyasztás, ez alapján lehet továbbra is általányt kérni.
Sajna a TIGÁZ nem szociális intézmény, őket nem érdekli, hogy van-e, vagy nincs:-(((
Akkor csak jól gondoltam én a fórumok alapján. Az ügyintéző persze azt mondta ez nem így van. de most meg van már előre két havi számla, szeptember 30-ig. Akkor utána 2 hónap, gyakorlatilag majdnem az év végéig kéne kifizetni úgy, hogy már a másiktól is jön a csekk...
És amúgy mire föl kell azt kifizetni? mert nekem a nő azt mondta, hogy 2 hónap múlva simán le lehet válni a tigázról.
Mi is átalányban vagyunk, de augusztusban egyáltalán nem kapunk számlát, mert májusban van a leolvasás, arról IGÁZ-nál eleve csak 11 hónapot fizetünk..
De hallottam erről, hogy a TIGÁZ nem enged csak úgy el, hanem egy nagyobb összeget be kell fizetni.. Na most olyan szempontból mindegy, hogy visszautalják-e vagy sem, de így 50-60 ezret nem tudunk kifizetni pluszban.. Egyébként ti mennyit fizettek havonta? (már ha nem titok :) )
Szia
Mi átléptünk , de túl sok tapasztalattal még nem gazdagottunk, mert a fűtési szezon végén léptünk át....
Sziasztok!
Látom nem túl friss már a fórum, de hátha valaki.. Minket ma keresett fel egy üzletkötő. esetleg aki már szerződött velük, megosztaná a tapasztalatit? megmondom őszintén nekem ez egy kicsit gyanús, túl egyszerű az egész és sok a számomra érthetetlen kérdés, amire az ügyintéző természetesen nem tudott válaszolni. holnap fel kéne hívnom, hogy mi legyen, de teljesen tanácstalan vagyok. Az ár kecsegtető, de nem tudom mi lehet az "apró betűs" rész.
Köszönöm nektek, ha válaszoltok.
Erre én is kíváncsi lennék. Az E-onnal a hócipőm tele van. Még életükbne nem voltak képesek a bejelentett mérőállás szerint számlát küldeni, tiszta horror....
Mi is ezen gondolkodtunk, h lecseréljük őket.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Ismeritek a LUX porszívóját? (kb 150 000 Ft) Van róla tapasztalatotok?
- ALDI. Ismeritek? Jártok oda vásárolni? Ha igen mi a tapasztalat?
- Esküvői szolgáltatók - tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata az egészségpénztári szolgáltatásokról?
- Multifruitmax-ot ismeritek, hallottatok róla? Tapasztalatok?