Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő külföldön? fórum

Esküvő külföldön? (beszélgetés)

2016. nov. 1. 12:22
Már kérvényezve van otthon és megkaptuk az engedély és nálam os van az engedély , ha erre gondoltok h emiatt kellene haza utazgatnom de ha haza tudnánk ugrani valószínüleg megoldottuk volna de nem tudunk ! Nem külföldi a párom is magyar ! Köszönöm a válaszokat !
7. NomNom (válaszként erre: 6. - Gribedli***)
2016. nov. 1. 11:45
Akkor jo.
6. gribedli*** (válaszként erre: 4. - NomNom)
2016. nov. 1. 11:44
Mindent elintéztem postán, így semmi miatt nem kellett hazamennem. Igaz, kicsit több telefonálásba és utánajárásba került, de kényelmesebb volt így.
5. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Vargacsillu)
2016. nov. 1. 11:42

Sokat kellett várni a papírmunkára (ha jól emlékszem, 3 hét, plusz a postán bonyolított dolgok) de a magyar nagykövetségen intézik ezt. Nem vagytok egyedül, nem mindenki tud hazautazni esküvő miatt, pl én sem mentem haza, terhességre hivatkozva, megoldható, azért vannak ott.

Ha a párod külföldi, akkor neked ki kell majd jelentkezned otthonról és bevonják a személyidet, de ha ő is magyar, akkor meg még ezt sem kérik, gondolom.

2016. nov. 1. 10:39

Szerintem jobban jártok ha hazaugrotok egy hétvégére és megejtitek mert elég sok papírmunkával jár ami miatt így is úgy is haza kell majd jönnötök.

[link]

3. c73db520ef (válaszként erre: 1. - Vargacsillu)
2016. nov. 1. 10:17
Legegyszerubb, ha bementek a magyar kulkepviseletre es ott pontos tajekoztatast fognak adni az allapotigazolastol kezdve mindenrol.
2016. nov. 1. 10:16
?
2016. nov. 1. 10:16
Sziasztok A párommal hollandiában élünk és össze szeretnénk házasodni már elég rég otthon már kérelmeztük de sajnos a munkánk miatt nem tudtunk haza utazni , hogyan lehetne itt összehazasodnunk? Mi a menete ? Költségei ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook