Esküvő külföldön 2019 (beszélgetés)
Magának meg érdekes elképzelései vannak egy buli megszervezéséről, főleg, hogy nem is buli....
Még is mit csinálna egy esküvőszervező egy ilyen helyzetben?
Ha 87-es születésű maga, akkor már 31 éves, lehetne elképzelése egy-egy szakmáról.
De ez miért zárj ki, hogy az a plusz tizenpár ember veletek legyen? Attól még nyilván csak rólatok szól és ti vagytok a főszereplők.
De ha már ketten akkor csak egy jó fotós, videós kell, meg aki összead benneteket osztjónapot. Esküvőszervező tényleg minek?
No mindegy ti tudjátok, mindenesetre sok boldogságot:)
Lehet hogy magának vicces .....................
Én tanácsot,ötletet kértem nem kioktatást
Pont ezt akartam én is kérdezni!
Esküvő szervező ahhoz, hogy ketten beugorjanak valahová és azt mondják, hogy igen-igen?
Ez felettébb vicces:DDDD
Ha csak ketten lesztek az esküvőn, miért kell szervező? Nem tudom, neked mi a horror ár, de a profik nyilvánvalóan nem mogyoróért dolgoznak. Attól kezdve, hogy a gondolat kipattant a fejetekből, egészen az esküvő napjáig "veletek" van, mindent intéz, táncolhatsz az idegein, tényleg mindent megszervez helyettetek.
Általában csomagokból lehet választani, ami leírtam, az kb. félmillióba kerül, a másik véglet általában 2-3 találkozó, csak meghatároott feladatokat végez.
2019 nyarán szeretnénk az életünket összekötni a szerelmemmel.Olaszországban szeretnénk megszervezni.Csak mi ketten lennénk az esküvőn.Ötleteket és segítséget szeretnék kérni.Kinek mi a tapasztalata a külföldi esküvővel.Gondolkodunk esküvőszervezőn is de gondolom horror áron vállalnák el.
Előre is köszönöm a segítségeteket.