Esküvő ESZTERGOM és környékén?! Hol, hogyan, mennyiért? (beszélgetés)
Na ezt a Lógatót akartam írni, csak nem jutott eszembe a neve... :) Én is láttam már onnan esküvős fényképeket és szerintem szuper!
Igen mi is szervezkedünk, bár nálunk csak 30-40fős esküvő lesz majd :D
Gondolom már Ti is szervezkedtek ;)
kb 100-110 főre tervezzük...
Esztergom melletti városban (Dorogon) van egy Lógató nevezetű kis helység.
Bátyáméknak ott volt az esküvőjük, nagyon szép hely.
Visegrádnon a Vár is szép lehet szerintem fényképezésre, vagy konkrétan a Duna mellett...
Kérdés mekkora esküvőt akartok, mennyi embert.
Mi a fényképezést Zsámbkékon szeretnénk majd a romtemplomnál, a vacsi lehet, hogy Piliscsabán a Kopár Csárdában lesz, az szép helyen van az erdő szélén.
Sziasztok!
Jövő nyáron tartjuk esküvőnket, így most kezdjük a szervezést, elsőként a helyszínnel.
Esztergom jutott eszembe, hiszen többször jártunk már ott, kötődésünk is van a helyhez, bár nem ott élünk, csak a környéken.
Tapasztalatokat várnék azoktól, akik tartottak esküvőt Esztergomban. Hol, és mennyiért? Hogyan kezdték a szervezést? Mire érdemes figyelni? stb.
Esztergom közeli helyek is szóba jöhetnek, illetve az egész Dunakanyar...
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Komárom-Esztergom megyében élek Tatabánya környékén hol tudok jelentkezni Avon tanácsadó nőnek?
- Osztálykirándulásra szállás Esztergom környékén?
- Valódi pénzügyi tanácsadót keresek Esztergomban és környékén..tud valaki ajánlani?
- Komárom-esztergom megyében(Oroszlány környékén) Hol vesznek be használt telefont?
- Pilis/Esztergom környékén ismer valaki gyümölcsöst, arborétumot, füvészkertet?
- Kozmetikus hallgatót mennyiért vállalna el egy kozmetikus nyári gyakszira, Nyíregyházán és környékén?