Esemény utáni tabletta (beszélgetés)
Akkor menj a Bajcsyba szombaton éjjel 11-kor, hogy sikerrel jársz-e! Főváros!
Egy nyakam van, de azt ráteszem, mert pontosan, elég frissen, tudom!!!
Hát nem tudom, én besétáltam Pesten az egyetlen ambulanciára, ahol a nővér nyitott ajtót, elrebegtem miért jöttem, elövett egy kék mappát, abban volt 8 recept, odaadott egyet, hogy írjam rá a nevem meg a tajszámom, oszt szevasz. Js és reggel 8tól este 8ig van csak ambulancia. Főváros...
Na amúgy a témához visszatérve: ismerek olyat aki görcsölt, olyat, akinek a feje hasadt szét. Nekem semmi nem volt, csak épp egy hét múlva megjött (kb a ciklus közepén).
12 óra az nem sok. Bár nyilván mindenki legszívesebben azonnal bevenné.
De a m. egészségügy egyik szégyenfoltja az, hogy ügyeletben még csak ilyen receptet se írnak ki, hagy vívódjon a nő ebben a szörnyű állapotban!
Én így jártam szombaton éjjel. Hétfő reggelig vergődtem, mire végre bevehettem. Pedig ugye, nem is én tehettem róla!!!
Mellékhatása nálam nulla se volt. De a havim 4 nappal hamarabb jött meg utána.
Nekem a dokinő azt mondta, hogy ha (már nem tudom, talán 2 órán belül?) nagyon görcsölni fogok, akkor azonnal vissza kell menni, és be kell venni még egyet.
Szia!
Azt nem tudom, hogy gond-e a csúszás, de én egyszer vettem be ilyet, nekem olyan görcsöket csinált mintha helyben megszültem volna.
Sziasztok!
történtt egy kis baleset :) és ma 8 óra fele de csak holnap 9 óra fele tudja a hölgyike bevenni.:) Van e tapasztalat valakinek hogy Escapelle tabletta fog e valami rossz mellékhatással járni ? És Bőven benne van a 72 órába de 12 óra csúszás az még nem gond ugye ?