"És hogy bírod egyedül?" (beszélgetős fórum)
Rengetegszer megkaptam amikor még egyedül éltem. Aztán látták, hogy jól elvagyok, feltalálom magam és soha többet nem kérdezte senki. :)
Jó egyedül is és párban is. Mindkettőnek megvan a jó és rossz oldala. :)
De ne dumáljon bele a te életedbe!
Szólj be neki te is: "A saját életét mindenki úgy rontja el, ahogy akarja!" Mert ezek szerint semmire sem ment azzal, hogy férjnél volt. Gyermeked lehet anélkül is, hogy nagy esküvő, akármi.
Sztem lazits a kapcsolaton, ami nem megy azt nem kell eroltetni.
Eleg; ha haverkodtok; de ha nem erzed magad jol vele...
De nyugodtan jelezheted, hogy nem vagyunk egyformak.
Vagy panaszkodj neki vmi masrol, ami zavar. Azt vettem eszre; hogy az ilyen bnoim sztem irigykednek; hogy tudok egyedul lenni es jol erzem magam igy.
De nem hiszem; hogy rosszindulat; csak pici irigyseg, ilyenek vagyunk.
Elvált a férjétől kb 10 éve. Egy lánya van de folyton szidja hogy olyan semmirevaló mint az apja.
Egyébként meg folyton pasizik, ismerkedik. Neki kell, hogy legyen valakije. Én elvagyok így.
Ő férjnél van? Ha igen, csak azért ment férjhez, hogy karácsonykor ne legyen egyedül?
Milyen alapon dumál bele a te életedbe?
Küld el a francba, foglalkozzon a saját életével, egész biztosan abban is vannak dolgok, amin lehetne igazítani.
Van egy kolléganőm akivel jóban voltunk. Munkán kívül is elmentünk kirándulni, vásárolgatni. Az utóbbi időben viszont folyton azt olvassa a fejemre, hogy: milyen életed lesz így kapcsolat nélkül? Csak telnek az évek. Hogy lehet egyedül élni? Tegnap megkérdezte, hogy "egyedül vagy szenteste Úristen..".
Még márciusban randiztam 1X egy sráccal, azóta ezt kérdezgeti, hogy nem-e jelentkezett, meg ugyan mi lehet vele.
Rossz kapcsolat nélkül, magamtól is tudom hogy szaladnak az évek, nem kell emlékeztetni. Szerintetek érdemes tartani a kapcsolatot vele?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Teljesen egyedül elszigetelve egy másik országban. Depresszió. Nem tudom, hogy mi segítene
- Egyedül maradtál? Hogy éled meg?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Hogyan szoktassuk le a kisgyerekünket, hogy ne a szülővel aludjon, hanem egyedül?