Érvelést kellene írnom! Segítenétek? (tudásbázis)
köszönöm!!
Csak este leszek 9 után mert irány ma is a suliba:(
ma csak német szóbeli lesz:)kedden lesz az érvelés..
Szia!
Keresgettem a neten,de sajnos mindenhol csak a technikákat írja le.Megnéztem az Om oldalán is az érettséginél,de sehol sincs egy összefüggő,érveléses szöveg.Pedig sokat segítene.3 gyerek munka..
így kicsit nehéz a tanulás is mellette.Abban bízom,ha látnák pár kész érvelést,kicsit könnyebben,jobban rájönnék a technikájára.
2 éves érettségire iratkoztam be estin.Sajnos sok a a tanárváltás,már összevissza haladunk.Kedden érvelés kellene írnunk,a téma nincs megadva.Eddig még egyet sem írtunk közösen a csak technikákat írtuk le.Ha van valakinek készen bármilyen témában lenne olyan kedves,hogy elküldené az emailomra,hogy legalább élőben is lássak párat,hogy kellene kinéznie.Köszönöm előre is!
mandy78@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- Érvelést kellene írnom! Cím: A bosszú! Sajnos nem vagyok valami jó ebből, nem tudom, hogy mit csináljak! Segítenétek?
- Levelet kellene írnom a gyermekem igazgatónőjének, adnátok egy kis segítséget?
- Érvelést kell írnom! Segítenétek?
- A Hoxa html-kódját kellene beirnom a látogató-számlálóba. Hol találom, hogy hangzik? :)
- Segítenétek? Egy hitel kérelemhez kellene írnom egy olyan "igazolást", hogy nem én fizetem a közüzemi számlákat hanem a cég ahol dolgozom.
- Adóelőleg nyilatkozat 2010, mit kellene ide írnom?