Értesítő hiányában postai átvétel (beszélgetés)
az állandó bejelentett lakcímre kapta az értesítést, de már nem ott lakik.
Ezt írja, én ezt úgy értelmeztem, hogy közben végleg elköltöztek, csak az nem tudott róla, akitől a küldeményt kapta. Ezért ment a régi címre.
Tanúja voltam, hogy egy ismerősnek nem adták ki a küldeményt. Hiába voltak ott az iratai, tudta, hogy mit tartalmaz a boríték, értesítő hiányában nem adták ki.
Bízom benne, hogy a többség rugalmasabb ennél! :)
Persze, csak a lakcímkártyán már az elköltözés miatt új cím szerepel, a küldemény pedig még a régi címre ment. Pontosan a postai szabályzat alapján nehézkesebb lenne a postán átvenni, a régi postása pedig személyesen ismeri. Ezért írtam egy ilyen variációt.
Ennyiből jobb volt a régi szem.ig, mert abban benne maradt a korábbi lakcím is, de ezekkel az új lakcímkártyákkal nem tudod bizonyítani, hogy 2 nappal/héttel előtte még mi volt a lakcímed.
Sziasztok
Az állandó bejelntett lakcîmemre kaptam a beiskolázásit,de már nem lakunk ott,értesîtő nincs meg.
Szerintetek ha bemegyek a postára a személyimmel es lakcimkartyammal,akkor feltudom venni?
Levelet sikerült átvennem,de azért az mégis csak m@s dolog.Nem szeretnék 1 hónapot várni rá mire visszakerül a feladóhoz.
További ajánlott fórumok:
- Idő hiányában nem törtem le a kukoricát.
- Tojás hiányában milyen levesbetétet rakhatok karfiol levesbe? Tészta nem illik bele. Szerintetek?
- Elévül a diploma nyelvvizsga hiányában 5 évvel az abszolutórium után vagy ezt eltörölték?
- Szórakozni, jönni-menni keresek társaság hiányában Barátnőt.
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultság esetén, (jelenleg) papírok hiányában az iskolában kaphatunk-e étkezési kedvezményt?
- Vettem egy öngyújtót. A blokk hiányában kicseréltethetem?