Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultság esetén, (jelenleg) papírok hiányában az iskolában kaphatunk-e étkezési kedvezményt? (tudásbázis)
Felhîvtam a lenti szoc.osztalyt es elmondtak h a sulin múlik h elfogadja e.
Olvasd újra amit îrtál es talan megerted mi volt benne a bunkó
Elmondom neked, hogy segítő szándékkal írtam.
Ezért nem is értem a bunkó jelzőt!
Elárulom, hogy Bp XI. kerületéből egy szabolcsi porfészekbe költöztünk mi is és a pesten kiadott gyermekvédelmi kedvezményt elfogadták a gyermekeinknek,azt követően pedig amikor az lejárt adott a jelenlegi újat, meghosszabítva a régit.
Talán ebben nem volt számodra semmi sértő, mert eddig sem annak szántam!
Szóval a pesti gyrt-t elfogadják bárhol máshol is ez tapasztalat! (látom többen is ugyanezt írták helyesen)
Azért sok sikert kíván neked egy bunkó anyuka:-)
Nekem anno elfogadták más megyében is!
Igaz,utána már nem igényeltem,meg azóta se,de nem kötözködtek.
Ugyan már, miért néznének hülyének?
Telefonálj azzal, hogy segítséget kérsz. (Ez a mondat mindig hatásos!) Nem tudod, mi a teendő,ez és eza helyzet.
Szia.
Jelenlegi gyermekvédelmi kedvezménynek van egy határideje, hogy meddig érvényes. Ameddig az érvényes, addig másikat nem igényelhetsz, intézhetsz sehol az országban. Viszont az ország bármelyik pontján elfogadják a jelenlegit.
Ha lejár, akkor már az új lakóhely szerinti illetékes hivatalnál kell kérni az újat.
Tehát a jelenlegi régi lakcímen kapott gyermekvédelmi feljogosít az ingyenes, kedvezményes étkezésre, amit az új közintézményben csak be kell mutatni.
Felesleges bárkit is hívogatni.
Miért kérsz olyat, amivel nem vagy tisztában.......
Sziasztok!
Jelenlegi lakóhelyünkön Rgyk-ba részesülünk,a 2 gyerek ingyen étkezik a suliba.Most költözünk vidékre,ahol majd csak a jöv.héten tudok bemenni a szoc.osztàlyra intezni az Rgyk-át.Sajnos időhiányba szenvedünk ill.voltak okai ami miatt előbb nem tudtam beadni.
A suliba lehet esetleg a 2 gyerkre kedvezményt kérni?A 3.még pocaklakó bő 2 hónapig,tehát a 3 gyerkre játó kedvezmêny még nem jàr.Rengeteg kiadásunk van a költözés,suli kezdés miatt és jó lenne valami kedvezmény az étkezésre.
Nyilván felhîvhatnám a sulit,hogy hahó van e valami lehetôség,de lehet komplett idiótának nézne h mit akarok.
További ajánlott fórumok:
- Mikor fizetik a gyermekvédelmi kedvezményt (évi 2x, de melyik hónapokban), és mennyi ez az összeg gyerekenként?
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményt szeretnék igényelni. A kérelemhez kell csatolni jövedelemigazolást vagy én töltöm ki a kérelmet?
- Mi alapján vagyunk jogosultak gyermekvédelmi kedvezményre?
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény beiskolázási támogatás-Van aki már megkapta?
- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezménynél mekkora lehet az egyfőre jutó jövedelem, aminél megítélik a segélyt?
- Egyszeri gyermekvédelmi kedvezményt mikor küldik?