Erotikus masszázs (beszélgetés)
na erről még nem hallottam, hogy szalon is van ilyen...:O
Mert ha otthon a párok csinálják egymásnak egymás örömére az teljesen jó dolog, na de, hogy elmenni egy idegenhez egy "masszázsért?!".. kicsit furi:)
Ez szép :P Nyilván mindent jobban megéri feketén csinálni, csak ha az APEH vágja gerincre, az még kevésbé lesz kifizetődő, és nem hiszem, hogy nagyon kegyesek lennének empátiából olyan vállalkozóval, aki abból él, hogy más szop.
Ilyen körben meg különösen lenne jóakaró, aki kiépített korrupt háttérrel nem lesz rest jelenteni a konkurenciát.
Így is lehet nevezni... gyakorlatilag egészen más :D
Madam vagy strc????
És a kuncsaftok gatyáját is eladózza.
Először azt kellene eldöntenie, hogy mi éri meg neki, valamint illegálba még mindig jobban megéri, mint legálisan, és igazából akár adózik akár nem qrva futtatásért nyugodtan elvihetik, ha bebukik. És valljuk be őszintén elég könnyen bele lehet bukni...
Sztem egy minimális üzleti érzéknek és ötletességnek kell lennie az emberben, ha már üzletet akar, és ez vonatkozik mindenféle üzleti tevékenységre. Abból nem lehet épitkezni, hogy körbekérdez akár ismerőst, akár ismeretlent.
Kitalálod, hogy milyen cégformára futja, aztán
- a helyi polgármesteri hivatalban megkérdezed, hogy milyen körülményeket kell biztosítani egy masszázs szalonban
- kerítesz helyet, kiszámolod, megcsinálod a belső/külső kialakítást
- szerzel megfelelően képzett qrvákat
- bejelented a tevékenységed és már nyithatsz is
A reklám tekintetében meg elolvasod, hogy milyen szabályozás vonatkozik az erotikus tevékenységekre, mert nem lehet mindent mindenhol, plusz az egésznek burkoltan kell mennie, mert hivatalosan tilos futtatni. Persze mivel hivatalosan masszázs folyik, gyakorlatilag bárhol lehet hirdetni, csak megfelelő szavakat kell találni. Helyi rádió, újság, blog...
Igazából mi a kérdésed?
Csak nyugodtan, szerintem is van rá igény.
Nem lesz könnyű, de remélem sikerül.
Tudom, néhányan ezért szeretnek.
A többiek meg ezért utálnak.:)))