Erős viszketés (beszélgetés)
Olyan kedves vagy.
Aki nem google alapján, meg ráadásul okoskodik, az a doki. Ahova nem volt időd elmenni, pedig vakaróztál, mint egy rühes macska.
Akivel előfordult már ilyen azokra gondoltam,hogy írjanak, nem akik a Google alapján okoskodnak,mert úgy én is tudok.
Egyébként azóta csillapodott, allergia volt mégpedig az új parfümömre. :(
Köszönöm azoknak akik normálisan írtak :)
Ha vannak kis járatok, vagy atipusos és nincsenek, de a hajlatokban csillapíthatatlan a viszketés, főleg, ha betakarózol, akkor rühesség.
Linimentum scabicidumot adnak rá a gyógyszertárban.
Sajnos sok bőrgyógyász sem ismeri fel.
Lehet,hogy rüh.Az kb.így kezdődik.Ne kenj rá semmit,bőrgyógyászhoz menj.Ad rá kencét.
Ujjaid között is viszket?
Mivel most nem tudok elmenni szakemberhez ezért akivel volt már ilyen az kérem segítsen.
Szóval pár napja erős viszketés jött rám, mintha valami megcsípett volna, de nem,mert több helyen is: kezeim,ujjaim,nyakam,csuklóm,mell alatti terület.
Először valamilyen allergiára gyanakodtak, majd csalánkiütésre, de nem tudom megszüntetni ezt a vakaródzó érzést, nagyon rossz :(
További ajánlott fórumok:
- Mit teszel hogy a különféle csipések okozta viszketést enyhitsd?
- A ruhában maradt mosószertől lehet viszketés?
- Hüvelyi viszketés, de folyás nincs, vagy nem jelentős, és nem szagos.Mi lehet?
- Mivel lehet kisgyermeknél a bárányhimlő okozta viszketést enyhíteni?
- Mitől lehet az igen erős viszketés, kiütés? (lejjebb írom)
- Mi okozhatja azt, hogy havonta egyszer nagyon erős viszketés jelentkezik az egész testen?