Éreztél olyat a terhességed alatt, mintha erősebben verne a szíved? Ha igen, az mitől volt? (tudásbázis)
Nálam is volt!
És ez attól van hogy a szervezet 2 ember helyett dolgozik! Azért veszed szaporábban a levegőt is , mert a tüdő 2 embernek termeli az oxigént!!!
A barátnőm szegény gyógyszert is szedett az ilyen hirtelen szivdobogásra, szerintem említsd meg egy dokinak mindenképp!
Ma nem, kimaradt, bár nem is hiányzik:)))
Zizi, azota is volt ilyen szívdobogásod?
Irigyellek titeket... nekem inkább ilxesztő volt, hányingeres...
Dorottya, ez jó leírás volt, tényleg ilyen érzés volt nekem is. :)
Nekem sajna nem ilyen jó volt?)
Nekem is volt ilyen érzés(kicsit hasonlított arra mikor szerelmes vagy és tudod hogy mindjárt találkozol a pároddal és úgy vert a szíved hogy majd kiugrott)Azt én sem tudom mitől van de lehet a vérnyomástól,többlet súlytól....
Nekem is volt ilyen, mind a két terhességnél, pontosan nem tudom mitől volt, de én arra tippelek, hogy talán azért mert 2 szív dobogott bennem :D, és már volt ilyenkor sztem az egész vérkeringés minden.
Oh, már mikor csinált.. vagy egy jó hónapja, ha nincs kettő.
Péntekre kaptam dőpontot, akkor megyekdokihz
Én is éreztem, többször is, hasonlóan mint a többiek, a 14. héttől néhány hétig, de elmúlt. Arra figyeltem, hogy próbáltam többet pihenni és kevesebb stressznek kitenni magunkat.
az ekg-t háziorvos csinál, vagy ő küld el, neki mond inkább ne a nőgyogyinak, sztem, ha már mondod vmelyiknek. háziorvosnál nem voltál még? mert akkor az ekg-t neki meg kellett volna csinálnia vagy csináltatnia már.
Persze, fogom:)
Valamikor jövöhéten megyek terhesgondozásra, de lehet megemlítem a háziorvosnak
Azért említsd meg az orvosodnak, hátha ajánl majd valamit, vagy elküld legalább Ekg-ra. Sok mindent meg lehet állapítani egy Ekg-ból.
Őszintén megmondom, hogy megnyugtattál:)
rosszúl nem vagyok tölle, csak fura érzés..
ne ijedj meg, nekem azóta szinte folyamatosan érezhetőbb a szívverésem, ha meg lépcsőzni kell, vagy csak akár sétálni, már hamarabb elfáradok, és lihegek:):)
Szia!
Az első terhességemnél egyszer fordult elő velem ilyen szaporaszívverés-érzés. Rettenesetes volt. Levert a víz, a szívem ezerrel vert, alig kaptam levegőt. Annyi lélek-jelenlétem volt, hogy letusoltam és elsétáltam a háziorvossomhoz. Persze Murphy-törvénye, hogy tök egyedül voltam otthon. Az orvosnál sináltak Ekg-t akkor márcsak 140-nel ment a szívem. Beutaltak kardilógiai szakrendelésre, onnan pedig szív-ultrahangra. Máig sem tudom, hogy mitől volt, mindent rendben találtak. A 2. terhességemnél már nem volt ilyen probláma, szerencsére.
Én a 14 hetembe vagyok.. egy két napja éreztem meg ma többször is...
Kicsit megijedtem, mert tudatlan vagyok:S
másfélszer annyit...:)így pontos
igen, folyamatosan kb. a 14-15. héttől, azt, hogy mitől van? sztem attól,hogy ekkorra már megnövekszik a vér térfogata akár 50%-kal is, és gondold el, ugyanaz a rendszer félszer annyi cuccot keringet, jóhogy nehezebb...:)
Éreztél olyat a terhességed alatt, mintha erősebben verne a szíved? Ha igen, az mitől volt?
További ajánlott fórumok: