Érezhet valamit az exe iránt? Nem én vagyok neki az "IGAZI"? (beszélgetés)
Valóban te kattogsz ezen, vagy "bevetted" azt az álláspontot, hogy ez nem normális, és ha ezt teszi, téged nem szeret/tisztel?
Mi van, ha azért rejtegeti, mert tudja, hogy nem tudod kezelni? Mi van, ha azért viselkedik úgy, mert tényleg nem történik semmi?
Feltennéd magadnak ezeket a kérdéseket? 😇 És ne akarj válaszokat kicsikarni az elmédből, csak figyelj, hogy hogy érzed magad közben!
Igazából ott kezdődött az egész mikor összefutottunk vele. Vagyis pontosabban csak láttuk, de nincsenek köszönőviszonyban sem, mert elég régi a dolog, sőt állítólag a lány nagyot változott azóta.
Szóval mikor összefutottunk vele akkor néztem meg először, szóval azt nem tudom, hogy előtte nézegette-e. Az viszont biztos, hogy egy ideje törölgeti a keresési előzményeit, szóval gondolom ez miatt. Meg ugye azóta, amióta összevesztünk egy hasonló dolog miatt.
Itt nem az a baj, hogy ő kit nézeget, hanem az, hogy részedről nincs meg a bizalom. Miért nincs? Hogy jutottál odáig, hogy rendszeresen nézegeted a telefonját?
Ha úgy gondolod, hogy ez neked nem fér bele, s ő nem akar változtatni a hozzáállásán, akkor neked kell változtatnod a tieden. Vagy így, vagy úgy... De azzal érdemes kezdeni, amit itt sokan írtak már: leülni vele nyugodtan átbeszélni a dolgaitokat, s eldöntened, hogy ha ezentúl is nézegeti az exét, akkor vele maradsz, vagy sem. Azzal nem leszel beljebb, ha folyamatosan szekálod ezzel, de tudja, hogy időnként csapsz egy kis hisztit, s minden marad a régiben, vagy ő elégeli meg az egyre gyakoribb hisztiket. Meg gondolom neked sem jó, hogy úgy kell élned, hogy folyton leselkedsz utána.
Teljesen igazad van. Csak egyszerűen nem tudok nem ezen kattogni. Alapból túlgondolok mindent sajnos, ilyen vagyok.
Engem viszont az is aggaszt, hogy ha ilyet rejteget előlem akkot bármi mást is tud rejtegetni, miközbe úgy viselkedik, mintha semmi sem történne.
Értem. És nem is kötözködöm, tényleg kíváncsi vagyok, miért gondolod, hogy ez esetben neki kellene ignorálnia a lányt, és nem neked nem kattogni ezen? Téged nem érdekel az exed, őt pedig igen. Valószínűleg nem mint nőt, ha veled tervez, de része volt az életének, csak szeretné tudni, hogy mi van vele.
Egyébként pedig mondhatunk mi itt bármit, ezt vele kellene megbeszélned.
Nem látok a fejébe. Tőle kellene megkérdezned. Én csak a kérdésedre válaszoltam, mert ezt reklamáltad 😝
Egyébként miért olyan ördögtől való, hogy megnézi, mi van az exével? Nehogy azt hidd, hogy más nem csinálja. Tudom, az emberek szerint nem normális, de az én exemmel még a férjem is jóban van. Nem egyszer voltak már focimeccset együtt, vagy egymás társaságával. Az exem jelenlegi párjával is jóban vagyunk, ő az optometristánk. És ha éppen elutaznak, néha nálunk parkolják le a 10 éves lányukat.
Nem érted, hogy ő miért nézegeti állandóan az exlány profilját? Azt érted, hogy te miért nézegeted állandóan, hogy ő mit csinál?
Amíg nem bízol magadban jobban, és abban, hogy elég jó vagy neki, ez nem is fog változni.
Minden kapcsolat alapja a kommunikáció.
El van bacva ez a világ. Az emberek képtelenek normálisan beszélgetni egymással.
Itt tárgyalod meg vad idegenekkel a bajod, de azzal, akire tartozna nem beszélsz.
Érezhet valamit az exe iránt? Érezhet. Vagy nem.
Nem én vagyok neki az "IGAZI"? Lehet.
Amúgy majd mindenki nézegeti az exeit.
Ahogy feltalálták az áramot, meg az internetet, és lett IWIW, aztán a fcebookok, én is megkerestem az összes exemet. Legalábbis próbáltam. Nem mind él már. És azóta és rájuk nézek olykor. Esküszöm egyiktől sem akarok semmit. Lassan 50 leszek, 31 éves kapcsolatban.
Az sem helyes, amit én csinálok, viszont az sem amit ő.
Én pedig sosem tartottam vissza, vagy könyörögtem neki, mégis akkor miért nem lép? Vagy én vagyok ennyire maradi, hogy normális dolog az exeket nézegetni, meg titkolózni a másik előtt?
Ha csak az nyugtat meg, hogy nincs esélye, mert a lány el van jegyezve, hát de van...
Egyébként miért csinálod, ha saját bevallásod szerint sem helyes?
Egyébként meg még hűséget sem fogadott, nem hogy vakságot...
További ajánlott fórumok:
- Érez irántam valamit vagy csak barát vagyok ennek a férfinak?
- Szeretem...féltékeny vagyok...de valami már nem az igazi. Miért?
- Ha nem vagyok jóban a kisbaba apjával, de a szülei mégis érdeklődnek a baba iránt.
- Mi ez a kapcsolat köztünk, egészséges férfi nő között ez a fajta kapcsolat, mit érezhet irántam?
- Sziasztok! 100 kg vagyok, igazi körte alkat, elkezdtem fogyizni, milyen tornát ajánlatok?
- Érezhet irántam valamit, de nem meri elmondani? Vagy tévedek?